Hifi&Vinyl

Butikk Micro Seiki BL-51 Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 7.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247805
Platespiller fra Micro Seiki m/ADC LMF-2 arm selges..

Nytt drivbelte er montert.


Micro Seiki BL-51
Little Micro ganske forskjellig fra de senere beltedrevne ultravinylspinnerne, BL-51 var imidlertid en av merkets bestselgende spinnere, sammen med BL-91.

Den lette tallerkenen på 2,3 kg er sentrert på et veldig tykt skaft på 1,6 cm, hvis konsentrisitet er maskinert ned til 0,4 mikron. Hele det polerte kulelageret + akselen med høy presisjon er opphengt i et bortgjemt oljebad - Slik at du unngår periodisk service og forblir upåvirket av temperaturendringer eller aldring.
Drivenheten er en servostyrt likestrømsmotor som driver tallerkenen ved hjelp av et spesialkonstruert lavspenningsbelte laget av karbon/uretanforbindelse; dette beltet er slipt til en nøyaktig 0,45 mm tykkelse.

Basen er, ahhh, ekte kryssfiner, ikke de altfor hyppige komprimerte trepartiklene – kryssfiner er fortsatt et av de beste akustiske dempende materialene. Finish er håndgnidd ibenholtfiner for et snev av diskret stil.

Valgfri tonearm som ble levert var Micro MA-701 med lav masse. Ellers kan Micro blank armboard ønske velkommen til Micro MA-707, SME 3009, Infinity Black Widow, ADC LMF-1 & LMF-2, Grace G-704, G-707 & G-714 og Stax UA-7 - sistnevnte er laget av... ja : Micro Seiki :) ...men man kan også gå for noe annet enn de vanlige mistenkte mistenkte for litt mer spenning og velkommen perspektivskifte: en Sony PUA-1600S ville klare seg like bra!
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

Hifi&Vinyl
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (12)
Medlem siden

Andre annonser av Hifi&Vinyl

Topp Bunn