BangBang

McIntosh MT10 pickup Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Pickuper
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 1.000
Kjøpt av
otltube
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 190634
Tidlig i år hoppet jeg på et impulskjøp av ren nysgjerrighet.
Mcintosh pickuper er ikke hverdagskost, og selger lover dyrt og hellig hvor god stand den var i. Annonsen på Finn.no lød som dette:

KUN PICK UP ! MT - 10 PLATE SPILLER IKKE INKLUDERT !!!! MEGET PENT BEHANDLET MINT CONDITION Nylig service hos Autorisert forhandler . PERFEKT STAND . Renonsanse dempende ekte Ibenholdt . Les mer om MT 10 https://www.youtube.com/watch?v=T4vgMorOsCABilde , Detaljert beskrivelse. Seriøse Bud ønskes Ta kontakt for info . http://www.lydogbilde.no/test/hi-fi/mcintosh-mt10 SELGES GRUNNET OPPGRADERING

Vel... lang historie kort.... når den ankom var den helt strøken av utseende, og nåla var meget bra. Antakelig ikke kjørt mange timer.... men noe var ute... lyden var kul, men den sporet helt elendig. Fikk testet den i et annet oppsett med samme resultat. Dermed bare å konstatere at jeg ble lurt. Det er etter all sannsynlighet en foring som er gåen, og jeg gikk en stund å vurderte å sende den på service, men jeg har et par meget bra PUer, og gidder ikke bruke noe mer energi på den. Dessuten er det greit å få irritasjonsmomentet bort :cool:

Selges eller byttes derfor bort billig til noen som ser syn på den.

Altså ... REP OBJEKT!!!

Informasjon om bruker

BangBang
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (7)
Medlem siden

Andre annonser av BangBang

  • Ringmat
    Selges av: BangBang
    Kr 500
Topp Bunn