RuneRaskeReven

Mcintosh MA7900 Integrert Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 45.000
Kjøpt av
Grumz
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 139778
Mcintosh MA7900

Produsent: MCINTOSH LABORATORY, INC
Model:
MA7900, Integrated amplifier (DAC, platespillerinngang og hodetelefonforsterker).

I
nkludert: Eske, kvittering med garanti, fjernkontroll og strømkabel.

Dette er en god mulighet til å bli eier av Mcintosh ved å hente hjem en av deres kraftigste integrerte forsterkere ? for en god pris. MA7900 er av siste generasjon forsterkere.

Tilstand: Brukt på lavt volum i Frognerleilighet/Oslo, uten husdyr, barn eller røyk. Forsterkeren er i tilnærmet ?mint condition? / god som ny. Det er ingen synlige striper eller liknende. Den har stått beskyttet i eget kabinett. Den ble kjøpt for 2 år siden.

Lydprofil: MA7900 ble anskaffet i 2014 etter en rekke vurderinger. Mcintosh har en unik balanse mellom å være musikalsk ? som en rørforsterker ? men som på samme tid har mange av kvalitetene til en transistorforsterker ?med en klar og detaljert lyd. Den har både et bredt lydbilde (som mange av dens konkurrenter) men har en unik dybde i lydbildet som gir en veldig ?live? følelse i stua.

I motsetning til en rekke andre high-end/hi forsterkere lyder den utmerket på de fleste opptak ? og ikke kun de velproduserte platene som de spiller på hifi-butikker.

"If there were such a thing as a toe-tapping test, the MA7900 would pass with flying colors... It's engaging, neutral and never gets in the way of the music."

- Joel Shumer, The Audiophile Voice

http://www.mcintoshlabs.com/us/Products/pages/ProductDetails.aspx?CatId=integratedamps&ProductId =MA7900


Årsak til salg/bytte:
Grunnet innkjøp av vanskelige elektrostater fra Martin Logan valgte jeg etter flere betenkeligheter å kjøpe en spesielt tilpasset forsterker for å spille helt ned til 0,5 ohm ? eller tilnærmet kortslutning. Byttet er vemodig og ?ufrivillig? mht lydprofil. Mcintosh har mye eierglede i seg og den vil bli savnet.


Pris ny: 84,995 NOK

Pris brukt: 45,000 NOK


Informasjon om bruker

RuneRaskeReven
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden
Topp Bunn