Ulf-B

Mark Levinson No. 320s Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 27.000
Kjøpt av
Zenja
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 136394
Jeg har en strøken Mark Levinson No. 320s forforsterker til salgs. Fargen er sort ? som på bildet.

ML 320s utmerker seg med en forseggjort konstruksjon, med bl.a. to separate strømforsyninger, samt full elektrisk og magnetisk skjerming mellom strømforsyninger og signaler. ML 320s har 7 innganger ? 3 balanserte og 4 single ended. Innganger som ikke brukes, kan deaktiveres, og blir da også usynlige i displayet. På hver av inngangene kan man stille inn gain og offset, aktivere/deaktivere record-out, og vil man ikke bruke standardnavn på inngangene, kan man taste inn egne navn på hver inngang. Hver av inngangene kan også konfigureres til å fungere som hjemmekinoinngang (home theatre pass through). Lysstyrken i displayet kan reguleres - i tre trinn pluss avslått.

ML320s har både balanserte og single ended utganger ? én av hver ? og disse kan brukes samtidig. I tillegg har den en triggerutgang - hvor man kan velge om man vil ha vanlig 12V-triggerutgang eller 5V-puls-triggerutgang.

Link til brosjyre: http://old.marklevinson.com/download...no320s_bro.pdf

Noen nøkkeldata:

- Frekvensrespons: 10Hz-40kHz: ±0.2dB
- Gain kan reguleres i 4 trinn: 0, 6, 12 eller 18dB
- Inngangsimpedans: 100 kOhm
- Utgangsimpedans: < 50 Ohm
- THD+ Noise: < 0.001%
- Størrelse: B x H x D = 45.1 x 7,4 x 35,7 cm
- Vekt: 14 kg

Forforsterkeren, inkl. Link-kabel for bruk sammen med annet Mark Levinson utstyr, leveres med alt originalt tilbehør: originalemballasje, brukermanualer til forforsterker og til Mark Levinson Link system, fjernkontroll, originalt medfølgende verktøy, hvite arbeidshansker samt en standard sort strømkabel. Link-kabelen legger jeg løs i esken, sammen med strømkabelen.

Pris: kr 27.000 hentet hjemme hos meg i Oslo. Selv om emballasjen i og for seg er mer enn solid nok, er jeg lite lysten på å sende forforsterkeren ? så den som vil ha den sendt, må få noen de kjenner til å hente den og å få den sendt.

Bilder er hentet fra nettet ? min ML 320s er helt lik.

Henv. via PM her på Hifisentralen i første omgang ? så tar vi det derfra.

Informasjon om bruker

Ulf-B
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (20)
Medlem siden
Topp Bunn