M

Lowther fulltone høyttalere (DX3) Solgt

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 17.000
Kjøpt av
audiom
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 243979
Lowther DX3 - 8’' fulltone element, bygget av aktive møbelsnekker her på sentralen - nydelige møbler !

Selvlagede høyttalere, bygget av to snekkere med svært høy hifi interesse og kompetanse (sclalars og OB-BB her på sentralen. Sclalars (Lars) har fortsatt sine hjemme, se peker til 'hjemme hos' reportasje i Stereo+ lengre ned i annonsen.

Høyttalerne bærer preg av meget godt håndverk ! Kassene er meget forseggjorte og bygget med kasse av eike-spiler, med sort sokkel og sort, pianoglans akryltopp. Foliert karbonfront. Høyttalerne i seg selv er å betrakte som flotte møbler, med en nydelig finish ! Leveres med to forskjellige stoffronter, og en pyntering som skjuler skruer om man ønsker å se selve elementet. Se vedlagte bilder.

Disse er meget solid bygget med svært kraftige avstivet kabinetter og med bassport i front. Med intern matrix avstiving for å unngå resonans. Se vedlagte bilder - både fra bygging, og som ferdige høyttalere.

Lowther fulltoneelementer er av mange regnet som verdens beste høyttalerelementer. Disse låter veldige luftige og åpent. Her er de benyttet med et bassystem, og jeg har benyttet en DSP for å integrere dette, og for å få optimalisert lydbilde.

Høyttalerne kan selvfølgelig prøvelyttes her, både men McIntosh MA8000 integrert med bassystemet, eller alene med en Cayin rørforsterker (med EL34 rør). De er meget lettdrevne, og blomstrer med en liten rørforsterker.

Bare elementene alene koster 1308 pund (= kr 17.057,- ) som med moms i norske kroner blir 21.321,- 'Phase equalizer' koster 110 pund (=kr 1434,-) som med moms blir 1.792,- Så prisen på elementene alene er 23.113,- før frakt til Norge.

Se Lowther sine egne sider : https://www.lowtherloudspeakers.com/product/lowther-dx3

Og for phaze equalizer: https://www.lowtherloudspeakers.com/product/phase-equalizer

Se også artikkel fra magasinet Stereo+ , som hadde en artikkel om en av de bak prosjektet (schalars), med de samme høyttalerne : https://viewer.joomag.com/stereo-stereopluss-3-2018/0130171001525461538?auth_sso=1

Dimensjoner:
Høyde: 108 cm
Bredde: 41 cm
Dybde: 48 cm
Usikker på vekt. 8 Ohm
Følsomhet ca 96 dB

Kan vurdere bytte i en bra rørforsterker.

Fortrekker henting her i Gjerdrum.
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Nei
Forsendelse
Avtales nærmere

Informasjon om bruker

Myhre
Hi-Fi interessert
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden

Andre annonser av Myhre

  • Dali 104 ønskes kjøpt
    Ønskes kjøpt av: Myhre
    Kr 1.000
Topp Bunn