jbh

Lokk til platespiller - beskyttelse mot katter, småbarn og støvkluter!

Platespiller tilbehør
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Ta kontakt
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227405
Dersom du trenger et pent lokk med avrunda hjørner, ala Luxmann sine lokk, i 6mm plexiglass til platespilleren din, så ta kontakt.

Lokket på OMA med SP10R i støpejern-plinth er ca 60cm bredt og hviler direkte på støpejern-plinthet pga. designet med en "ramme" som gjør at lokket ikke kan bevege seg oppå plinthet.
Lokket på bildene av EMT930 i mahogny-plith er ca 58x58x16cm og hviler på små plexiglass-klosser på toppen av plinthet.

Det er også mulig å få et lokk mer som et kakelokk som dekker hele plinthløse spillere og som hviler på hylla eller plata platespilleren står på. Husk å spesifisere utsparing til nettkabel og tonearmskabel hvis de ligger på samme plate/hylle som lokket skal hvile på.

Det er praktisk å få frest ut håndtak slik at lokket er lett å løfte opp - det er ganske tungt med store lokk i 6mm tykkelse.

Det er penest om en beregner noe luft fra toppen av armen og opp til lokket, det ser ofte bedre ut enn at lokket ligger helt nedpå armen.

Prisen avhenger av størrelsen, men uansett er et lokk billigere enn at støvkluten for eksempel destruere cantileveren på en Lyra KLeos - en sann og traumatiserende historie fra virkeligheten.

Mvh
Jørn Hauge
+47-99024911
joernbh@gmail.com

Informasjon om bruker

jbh
Medlem
Torget karakterer
Vurderinger (14)
Medlem siden

Andre annonser av jbh

Topp Bunn