Audiocom HiFi

Butikk Limited Edition M6si fra Musical Fidelity | ombytte fra kunde Solgt

Integrert forsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Vest-Agder
Pris
Kr 22.000
Kjøpt av
Neogenic
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 237071
Vi solgte ut våre tilgjengelig eksemplarer at denne flotte forsterkeren i november. En av kundene ble ikke komfortabel med det forkrommede utseendet og ønsket å bytte i en ordinær utgave i sølv. Det betyr at vi har ett eksemplar tilgjengelig i denne eksklusive utgaven. Kun stått hos kunden i få dager, må derfor anses som ny. Anbefalt utsalgspris for disse var ca 38.000,-


M6Si i lekker Limited Edition Chrome
Produsert i kun 200 eksemplarer og ble bestilt inn til kunder.

Musical Fidelity M6Si er selve definisjonen på Musical Fidelity og merkets filosofi. Kanskje også derfor de er ekstra stolte over akkurat M6Si og ønsket å tilby en helt spesiell utgave i skikkelig krom. Forsterkeren er en ekte dobbel mono med to separate monoforsterkere i ett kabinett. Inni kabinettet finner du også en separat forforsterker, D/A-konverter og platespillerforsterker. Alle med sin egen strømforsyning.
Vår vurdering
Musical Fidelity kaller M6Si for et «endestasjonsprodukt». Med dette mener de at forsterkeren er god nok til å bli din siste forsterker. Dette sier ikke så rent lite, og vi er tilbøyelige til å stå bak en slik uttalelse. Ikke bare har du krefter nok til å drive de fleste høyttalere, du finner også en lydkvalitet og finesse til å rettferdiggjøre selv påkostede høyttalere. M6Si er ekte High-End til en pris mange har råd til. Rett og slett en av våre favoritter. Denne versjonen i Krom kan fort bli et fremtidig samlerobjekt, slik en rekke Limited Editions fra Musical Fidelity har blitt tidligere.
Det tyske magasinet LowBeats skrev svært så treffende:
"Selve symbolet på den integrerte forsterker"

Teknisk ytelse

Musical Fidelity M6Si leverer 220 Watt pr kanal ved en belastning på 8 Ohm. Som vanlig med forsterkere fra Musical Fidelity har M6Si også en solid strømforsyning som sørger for godt med kraft tilgjengelig også ved lave impedanser. Forsterkeren vil derfor fungere utmerket i på selv vanskelig høyttalere. En forsterkers forvrenging bør være lav, men enda viktigere at den er lineær både ut ifra frekvens og belastning. Dette sikrer at forsterkeren vil gi samme resultat uansett hvilke høyttalere som er tilkoblet.
"During the listening test the Musical Fidelity M6si impressed straight away through his tight, stringent reproduction and dynamic authority. Amplifier or speakers – with its irrepressible temperament the M6si lets no doubt about who sits in the driver´s seat.." - JÜRGEN SCHRÖDER – STEREOPLAY
M6Si har innebygget en enkel, men vellydende D/A-konverter for de som ønsker færrest mulig bokser. D/A-konverteren har inngang for USB som støtter filer opptil 24bit 96kHz. En platespiller forsterker for Moving Magnet (MM) og Moving Coil (MC) pickup er også innebygget i forsterkeren. M6Si har en rekke inn- og utganger inkludert balansert inngang og utgang for eksempelvis en aktiv subwoofer.
"The level of musicality and dynamic skills is impressive" - MICHAEL LANG - STEREO
Lydkvalitet
M6Si leverer suverene ytelser i kjent Musical Fidelity tradisjon. Kraftfullt, dynamisk og naturlig. Alle de typiske kvalitetene Musical Fidelity er kjent for er til stede.
"Jackpot!" - INGO SCHULZ - FIDELITY
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Audiocom HiFi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (4)
Medlem siden

Andre annonser av Audiocom HiFi

Topp Bunn