M

Butikk Kudos Titan 707 Gloss white - i demo

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Rogaland
Pris
Kr 205.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 241711
Kudos 707 i Demo

Ordinærpris: 205200
Pris Hvit lakk: 216000

https://www.moetaudio.com/produkt/salg/titan-707-2

Kudos Titan 707

Kudos Audio har nå introdusert to splitter nye medlemmer av Titans familie. Titan 606 og Titan 707 er to mindre, enklere versjoner av vår flaggskip Titan 808 høyttaler.

Alle tre medlemmene av Titan-familien har elementer i verdensklasse laget eksklusivt for Kudos av anerkjente norske spesialister i SEAS.

Alle tre modellene bruker det samme superkvalitets K3 diskant elementet- et unikt SEAS-Kudos design. Basert på SEAS legendariske 29mm Crescendo K2 diskant, har K3 gjennomgått en betydelig videreutvikling for å skreddersy sine evner for Kudos Titan-designen.

Titan 707 tvilling mid-bass-drivere er derimot helt nye og helt unike for 707. Kvalitets hard-papir-kjegler er dobbeltbelagte for å sikre overlegen stivhet, samtidig som de opprettholder de naturlige dempningsegenskapene til papiret. De to driverne er plassert i et isobarisk arrangement: Den andre driveren er plassert internt bakover med den første, noe som gjør det mulig å forbedre bassresponsen betydelig, samtidig som bassforvrengning minimeres.

Kudos varemerke minimalistisk, lav ordensovergang er selvfølgelig en nøkkelfunksjon, muliggjort av en sømløse tilpasning av drivenhetene. Alternativt har Titan 707 kryssoverføring blitt konstruert slik at den kan fullstendig omkobles for å muliggjøre aktiv drift med utvalgte systemer, inkludert Linn Exakt og Devialet Expert

Titan 707 har et single-box design og et imponerende kabinett. Dens komplekse demping i sokkelen og sidepanelene er designet for å tillate en overbevisende og realistisk lyd.

Utførelse: Tineo, Red Tineo, Walnut, Satin White, Black Oak

Type2-way, isobaric bass reflex, floorstander
Recommended amplifier power25W – 300W
Sensitivity89dB / @ 1 W / 1 m
Nominal impedance6 ohms
Frequency range25Hz – 30 kHz AIRR (average in-room response)
TweeterSEAS-Kudos K3 29mm fabric dome
Mid/bass driver2 x SEAS-Kudos 220mm double coated paper cone, 39mm voice coil with copper shorting ring and aluminium phase plug
Dimensions1,050mm (h) x 298mm (w) x 370mm (d)
Weight (per loudspeaker)50 kg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moet Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden

Andre annonser av Moet Audio

Topp Bunn