Ulf-B

Krell KAV-280p Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Forforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 8.000
Kjøpt av
bambi
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 102147
Jeg har en tilnærmet strøken, sort Krell KAV-280p til salgs.

Etter en service hos et velrennomert serviceverksted som offisielt ikke tar Krell - men som har peiling - fungerer den helt utmerket. Kvittering for nevntre service medfølger.

PS! Da jeg la ut annonsen tidligere i dag, trodde jeg at den originale fjernkontrollen var defekt. Et batteribytte, kombinert med litt forsiktig avfetting av batterikontaktene, har imidlertid gjort underverker. FJERNKONTROLLEN VIRKER!

Forforsterkeren er kjøpt ny i Norge i 2004 - kopi av kvitteringen fra Oslo Hifi-Center medfølger.

Forforsterkeren er tilnærmet strøken. To små merker helt i bakkant - og en nesten usynlig stripe på den fremre halvdelen av topplokket - det er alt. Se bilder.

Nyprisen for denne var 44.000 kroner i 2004, og jeg selger min - nå inkludert fungerende original fjernkontroll - for 8.000 kroner, hentet i Oslo. I leveransen inngår originalemballasje, original fjernkontroll (Krell 002) samt en standard sort strømkabel. Brukermanualen er lett tilgjengelig på nettet.

Jeg liker ikke tanken på å sende en slik godbit, så den som vil ha den sendt, må få noen de kjenner til å hente den og å besørge forsendelsen.

Henv. via PM her på Hifisentralen i første omgang.

Informasjon om bruker

Ulf-B
Hi-Fi freak
Torget karakterer
Vurderinger (20)
Medlem siden
Topp Bunn