B

Butikk JPS Lab Aluminata 1.5m signalkbl.

Signalkabler
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 12.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 224254
Vi selger en JPS Lab Aluminata signalkabel, rca,1.5 m Pris kr 12500
Kabelen er strøken og lite brukt. Standard Aluminata farge og terminering. En high end signalkabel med en behagelig lydkarakter.

Aluminata, av JPS Labs, er en kabelfamilie bestående av strømkabler, signalkabler, høyttalerkabler mm. Disse kablene spiller godt såvel i samvirke med kabler av egen slekt og andre eksterne «familier».

Signalkabler danner den kritiske koblingen mellom komponenter og må feilfritt overføre delikate lave nivåsignaler mens de fungerer som perfekte grensesnitt mellom forskjellige innganger og utganger designet uten standarder. Enhver forringelse av lydsignalet før det til og med kommer til forsterkeren og ørene dine, medfører at du kan like gjerne ha kjøpt en billig mottaker i stedet for alle de fantastiske raffinerte high-end-boksene du har anskaffet.

For at signalkabler skal overføre signaler på lavt nivå uten å tilføre forvrengning eller støy, må de ikke bare lages med de beste ledermaterialene og dielektrikken, men også være i stand til å håndtere jordsløyfer ikke bare ved 50 og 60 Hz, men helt opp inn i de mange hundre megahertz (MHz) og utover.
Denne tilfeldige tilleggsstøyen forårsaker forurensning av signalet, tilfører hardhet og maskering av lavnivådetaljer. EMI (elektromagnetisk interferens) fra vekselstrømledninger, dielektrisk absorpsjon, kapasitiv belastning, du nevner det, signalkabler er der alt går galt i et system.
Aluminata-signalkabler adresserer disse problemene til høyest mulig nivå, og tilbyr en grad av støy og fuktighetsimmunitet ukjent til nå, med resultatet av perfekt innstilt klarhet i lyden, ikke lys, ikke kjedelig, en gjenspeiling av kilden.

En firdelt lag av en nyutviklet og spesialutglødet solid kjerne Alumiloy-ledere (tilsvarer to 12 AWG / 3,31 mm2 ledere for ubetydelig signaltap, selv i lange lengder. Hver leder individuelt isolert med meget kostbar medisinsk kvalitet Kapton til eksakte krav til tykkelse og renhet, teppebelagt av en versjon av Particle Aluminium Shield, modifisert og optimalisert for høyoppløselig linjenivå lyd, med sin iboende støyabsorpsjon og ultra lav impedans. Aluminata-sammenkoblinger setter scenen for et JPS kablet system med upåklagelig lydkvalitet for å gi deg gåsehud og en og annen tåre i årene som kommer, og fullføre løkken fra kilde til øre som bare JPS kan.

Aluminata-serien omfatter alle faktorer i utformingen av svært avansert lyd- og vekselstrømforsyning som tilbyr en virkelig helhetlig kablingsløsning. Deres evne til å forbedre et systems ytelse går over all forventning og gir en absolutt referanse som andre vil bli dømt langt inn i fremtiden. Dette er de eneste applikasjonsspesifikke kablene på planeten som er individuelt konstruert, men som fungerer som en helhet for å redusere alle kjente kilder til bakgrunnsstøy i et lydsystem med høy oppløsning til et så lavt nivå at endringen er ... umiskjennelig hørbar.

Hvis du er en person som setter pris på de beste produktene for systemet ditt uansett pris, eller hvis du bare vil gjøre det en gang, riktig første gang, så er Aluminata-kablene absolutt for deg. Ta deg tid til å høre hva Aluminata-serien med kabler vil gjøre på veldig klare og absolutte vilkår for lytteopplevelsen din, og som alltid øke oppfatningen din til spørsmålet: Hva er verdens fineste kabler ? ...

Spesifikasjoner Aluminata signal-kabler

- Quad 15 AWG / 1,65 mm2 Alumiloy® faste kjerneledere (ekvivalent kabelleder størrelse 12 AWG / 3,31 mm2), isolert med Kapton® dielektrisk
- Med en 2,0 volt linjenivåutgang @ 20 KHz (forforsterker med 100 ohm utgang Z på fullt volum til en 50k ohm inngang), vil bare en 1,0 meter kabel falle 0,0000006 volt (0,6 uV)
-Earth. 0,3 "/ 7,5 mm tykk og effektivt beskytter og absorberer miljø- og komponentstøy. Etter vår ydmyke mening er det ikke noe bedre skjold tilgjengelig på noen kabler på planeten Jorden.
- Quad-resonansdesign eliminerer intern mikrofonikk og forhindrer ekstern resonans fra å bevege komponent til komponent
- WBT premium RCA-kontakter med gullbelagt split pin design og gullbelagt bladlås, eller, JPS Labs premium XLR-kontakt med gullbelagte pins og mørk metallisk skall, for komplett skjerming fra ende til ende
- Kabel laget og satt sammen i USA av en meget dyktig mastertekniker
- Totalvekten er 2 kg / kg per 1,0 meter kabel. Kabelen er fleksibel og enkel å koble til***********************

Vi selger også en JPS Lab Aluminata høyttalerkabel, 1.8 m (2 m spade-spade). Pris kr 17500.
Kabelen er strøken og lite brukt. Standard Aluminata farge og terminering. En high end kabel med en behagelig lydkarakter.

JPS Labs bruker Alumiloy, en kobber aluminiumslegering med høy strekkfasthet, for å danne sine ledere. I dette tilfellet betyr det 15-gauge heldekkende ledere i en Kapton-isolator, men den virkelige Aluminata-vri er bruken av aluminiumgranuler som holdes i en polymerhylse som brukes som skjold. JPS hevder at dette skjoldet eliminerer inntrenging av RFI og EMI og til og med kutter ut støy fra bakken. Det hele avsluttes med et flettet skjede, WBT-plugger og leveres i en aluminiumskasse, omtrent dimensjonene til et halvt dusin LP.
Aluminata utmerker seg med musikkflyt, granularitet av lyd og fravær av støy. De som elsker det, synes det er den mest naturlige, sammenhengende, klartklingende og glatte lydkabelen med de mørkeste stillhetene du kan få. Diskanten er fri og bassen er dyp, tydelig og stram.

Spesifikasjoner Aluminata ht.kabler
- Enorme 5 AWG / 16,8 mm2 Alumiloy® faste kjerneledere
- Med en 100 watt forsterker med full effekt inn i en 4 ohm høyttaler, vil en 2,4 meter kabel bare slippe 0,001 watt. Maximum amplifier power 15,000 watts (15 KW). Maksimal forsterkereffekt 15.000 watt (15 KW).
- Particle Aluminium Shield (PAS) er ca. 0.5"/12 mm tykt og absorberer/beskytter effektivt mot miljømessige og jern/ komponentbasert støy
- Etter vår ydmyke mening er det ikke noe bedre skjold tilgjengelig på noen kabler på planeten Jorden.
- Trippel antiresonant design reduserer resonansene til forsterkeren eller høyttaleren
- Valg av WBT sølvspader eller gull WBT-låsende bananer for maksimal langsiktig tilkoblingsintegritet, brukeren kan oppgraderes om nødvendig for fremtidige forsterker- eller høyttalerendringer
- Håndlaget fra innsiden og ut i USA av en meget dyktig mastertekniker
- Totalvekten er 3,6 kg per 2,4 m høyttalerkabel. Fleksible endeledninger gir enkle tilkoblinger, kabelen kan formes og vil forbli der den er plassert

Kablene er laget av: JPS Labs
URL: www.jpslabs.com
Se også: https://jpslabs.com/pages/jps-labs-reviews
Originalemballasje
Nei
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

Topp Bunn