tofter

JBL M2 Solgt

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oppland
Pris
Kr 32.000
Kjøpt av
coolio
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227418
DIY JBL M2 selges. Plater er kappet av dyktig møbelsnekker (Jan B.) for 100 % passform. Platekonstruksjon og intern avstiving er identisk original konstruksjon med unntak av «buen» under basselementet som jeg har utelatt. Finish er kryssfinér av bjerk i B/BB møbelkvalitet, behandlet med Osmo dekorvoks.

Høyttalerne er dempet innvendig med Visaton fårull som går for å være det beste dempematerialet, og er det som er nærmest hva som er benyttet i original konstruksjon. Høyttalere står på svingbare hjul som skjules av sokkel, grunnet høyttaleres størrelse er dette er en veldig praktisk løsning. Hjul og sokkel kan selvfølgelig fjernes.

M2 spredelinse og D2430K kompresjonsdriver er ikke lenger mulig å få tak i «over disk», her er en fin mulighet.

Passivt filter til D2430K medfølger. Disse er bygget i ekstern boks med speakon koblinger, men kan enkelt integreres i høyttalere hvis man skulle ønske det. Fordelen ved bruk av dette er at man kan benytte JBL?s egne DSP-innstillinger, slik at disse låter slik de er ment å gjøre. MiniDSP 2x4HD (ink. fjernkontroll) med ferdig oppsett kan medfølge ved hurtig avgjørelse.

Dette er høyttalere med rå ytelse.

Informasjon om bruker

tofter
Overivrig entusiast
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden
Topp Bunn