B

Butikk JBL 4349 Studio Monitor

Stativhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Vestfold
Pris
Kr 99.990
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 248626
JBL 4349 Studio Monitor Synthesis gulvstående høyttaler (Par)
JBL 4349 Studio Monitor i Synthesis-serien er designet en 2-veis monitor med patentert High-Definition Imaging (HDI™) hornteknologi sammen med den patenterte D2415K kompresjonsdriveren med dobbel 1,5-tommers (38 mm) talespole som sikrer åpenhet og dynamikk uten forvrengning. I bunn sitter et basselement på 12-tommer (300 mm) med støpt chassi og den velkjente «pure pulp» membranen som sikrer en fyldig, kraftig og nøyaktig bass!

HDI™ - Morgendagens teknologi!
JBLs revolusjonerende High-Definition Imaging horngeometri er resultatet av intens forskning innen horndesign. På jakt etter eksepsjonell detalj og direktivitet for jevn respons i rommet kom JBLs ingeniører opp med en banebrytende design som leverer nøytral frekvensrespons og gir en sømløs overgang mellom HDI-hornet og bass-/mellomtone.

Juvelen D2415K
Kompresjonsdriveren D2415K drar nytte av avansert forskning fra JBL Professional’s «D2» -serie av drivere, eller elementer som vi ofte kaller det. Kjernen til D2415K-enheten er et par lette polymer-basert membraner med avansert geometri, noe som forbedrer den responsen i hele diskantområdet ved å redusere membranmassen. Den V-formede geometrien til membranen reduserer oppbrytning og resonanser, eliminerer løpetidsforskjeller og reduserer forvrengning. Resultatet er utrolig dynamikk med nøyaktig reproduksjon helt uten kompresjon. Prefikset “D” i modellnavnet indikerer at denne driveren bruker doble membraner, doble talespoler og to motorer for en utrolig effektiv design.

Smarte justeringer
Tone-justering er plassert på frontpanelet under hornet og gjør at lyden kan skreddersys til ditt rom og dine lytterpreferanser. Disse justeringene fungerer sammen med et avansert delefilter-design og sikrer optimal respons og ytelse. Den avanserte «multi-cap»-teknologien bidrar også til å senke forvrengning.

Dynamikk og presisjon!

4349s kraftige 12-tommers (300 mm) basselement utnytter flere JBL-teknikker for å sikre svært høy ytelse med lav forvrengning. Den 3-tommers (75 mm) talespolen sammen med dobbel og motstående «spider» garanterer maksimal ytelse med betydelig redusert forvrengning. En ren masse gir en lett, stiv membran og hjelper til med å eliminere resonanser og sørger for eksakt stempelbevegelse gjennom hele frekvensområdet.Tradisjonelt design - høyteknologisk ytelse
Kabinettet er sterkt avstivet med 25 mm tykke vegger for å gi et solid akustisk fundament og inneholder et bassrefleksdesign med to bassporter. 4349 har en klassisk JBL-studiomonitordesign med en blå baffel og yttersider i valnøtt eller sort valnøtt. Et blått (valnøtt) eller svart (svart valnøtt) tøygitter gir høyttaleren et elegante utseendet. Dobbelt sett med gullbelagte terminaler gir en god tilkobling og tilbyr mulighet for bi-wire / bi-amping.

Spesifikasjoner for JBL 4349 Studio Monitor:
Diskant: 3,8 cm Teonex-kompresjonsdriver med Sonoglass HDI-horn
Bassmellomtone: 12-tommers (300 mm) JW300PG-8 «pure pulp» bass
Delefrekvens: 1500Hz
Følsomhet (2,83V @ 1M): 91dB
Nominell impedans: 8 Ohm
Anbefalt forsterkereffekt: 25W – 200W
Frekvensrespons: 32Hz – 25kHz (-6dB)
Kontroller: Dempere for HF og UHF
Koblingstype: Dobbelt sett fem-veis gullbelagte kontakter
Mål (H x B x D): 736,6 mm x 444,5 mm x 317,5 mm
Nettovekt: 37,7 kg
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Bachs HiFi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden

Andre annonser av Bachs HiFi

Topp Bunn