M

Butikk Hana Umami RED - Ny toppmodell fra Hana

Status
Denne annonsen er utgått.
Pickuper
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 39.900
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 229329
Hana Umami Red - Referanseklasse!

Umami Red benytter en Microline stift i naturlig diamant for optimal avlesning av platen. Microline går svært dypt i rillene og får med all informasjon. Stiften er festet i cantilever i Boron - Boroen har stivhet sammenlignbart med diamant og er derfor noe av det mest optimale man kan bruke i denne posisjonen i en pickup. Boron cantilever sørger for at alle mikrodetaljer kommer igjennom!

Motoren i Umami Red er bygd opp med Samarium Cobalt magnet som har helt unike egenskaper og som sørger for en svært musikalsk engasjerende presentasjon. Motoren er håndviklet med ren kobber tråd på en Permalloy armatur.

Resonanser i pickuphuset er noe som er essensielt å ta skikkelig hånd om for å få en velspillende pickup. Her har Hana gjort mange grep. Fasongen er valgt etter mye testing og simulering, materialet er Duralumin som er ekstremt lett/stivt og i tillegg har de lagt inn en bit Ebony treverk i front som demper resonanser. Til slutt er det lakkert med Japansk Urushi lakk som påføres/slipes i mange lag for å få en lekker dybde.

Hana Umami RED er et resultat av nærmere 50 års erfaring fra Excel Sound Cooperation som en av de ledende OEM produsentene på High-end pickuper. Her har de bygd en pickup som virkelig viser hva de er gode for og som kan sammenlignes med ekstremt kostbare pickuper.

https://malaaudio.no/Produkt/105/1004372/Hana-Umami-Red
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

MalaAudio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (5)
Medlem siden

Andre annonser av MalaAudio

Topp Bunn