Gjallarhorn Audio

Butikk GoldenEar Technology Triton One.R (demovare)

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Kr 55.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 243960
Triton One.R ble nylig erstattet av T66 som nå er i demo hos oss. Vi selger derfor våre Triton One.R demohøyttalere som ble importert i 2019 og som har stått i demo hos oss siden. Akkumulert brukstid er mindre enn 100 timer. Høyttalerne fremstår som nye.

Listepris: NOK 100 000,-
Demovarepris: NOK 55 000,-
Frakt: Kan hentes på vår adresse eller leveres med dør til dør for kjøpers regning
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er tilgjengelig om ønskelig med en kredittkostnad på 1% av kjøpesummen pr. kvartal. En avbetaling på inntil 8 kvartaler er mulig.
Garanti: 5 år fra din kjøpsdato

Triton One.R er GoldenEar Technology sin nyeste modell i kategorien gulvstående høyttalere. Triton One.R er en referanseutgave av den tidligere modellen Triton One eller en nedskalert versjon av flaggskipsmodellen Triton Reference, alt etter hvordan man ser det. Den har således mye til felles med Reference som f.eks. utførelsen i pianolakk og drivere av referansekvalitet. Høyttalerne gjengir bass med en tyngde og rytme som bare må oppleves.

Design: 3-veis tårnhøyttaler med D’Appolito konfigurasjon (mellomtone-diskant-mellomtone) og aktive basselementer (integrert subwoofer). Basselementene er akustisk isolert fra mellomtoneelementer og bånddiskant ved at de er plassert i et separat kammer.

Diskant: 1 stk High Gauss Reference High Velocity Folded Ribbon (HVFR) bånddiskant. Dette er GoldenEars proprietære versjon av den velrenommerte Heil Air-Motion Transformer diskanten. HVFR-diskanten genererer lyd ved å folde seg ut og inn som et trekkspill, noe som i følge GoldenEar gir høyere effektivitet, lavere forvrengning, forbedret dynamikk og høyere oppløsning enn konvensjonelle løsninger.

Mellomtone: 2 stk 5,25" Reference Multi-Vaned Phase Plug (MVPP) elementer.

Bass: 3 stk 5"x9" ovale woofere med lang slaglengde koblet til 4 stk 7"x10" passive strålere.

Integrert bassforsterker: 1600 Watt ForceField forsterker (inkluderer en 56-bit DSP med en samplingsfrekvens på 192 kHz).

Frekvensrespons: 13 Hz - 35 kHz (målt nedre frekvens i vårt 62 kvm showroom ved fullt lydtrykk er 25 Hz for denne modellen, 20 Hz for Triton Reference)
Sensitivitet: 92 dB/W/m
Nominell impedans: 8 Ohm
Anbefalt effekt: 20-650 Watt pr. kanal
Høyde (på base, uten spikes): 137 cm
Vekt: 36 kg (pr. høyttaler)

Produktside

Produktomtale
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (100)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn