Gjallarhorn Audio

Butikk Clearaudio Performance DC (demovare)

Platespilllere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Hordaland
Pris
Kr 41.000
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227596
Vi selger en demobrukt Performance DC platespiller fra Clearaudio. Den ble først tatt i bruk i slutten av juli 2019 og har nok kun sett sporadisk bruk siden da (den befinner seg hos vår forhandler i Bergen på lån). Enheten som selges er med plint og ramme i sølv finish og tallerken i akryl. Den er utstyrt med en Satisfy Kardan tonearm i sølvfarget karbonfiber og Clearaudio sin beste MM-pickup (Charisma V2). Denne platespilleren befinner seg for tiden hos vår forhandler i Bergen, men den kan om nødvendig sendes kjøper i sin originalemballasje.

Platespilleren er for øvrig finjustert av oss ved bruk av AnalogMagik verktøyet som vi er norsk importør av.

Listepris: 31250 + 21875 + 23750 = NOK 76 875,-
Demovarepris: NOK 41 000,-
Garanti: Full
Betaling: Avbetaling i regi av Gjallarhorn er mulig. Kredittkostnaden er 1% av restbeløpet (kjøpesum minus forskudd) pr. kvartal. Nedbetalingen kan være fra 1-8 kvartaler.
Frakt: Gratis.

Generell info:
Performance DC gir deg en smak av hva high-end har å by på. Plinten er en sandwich-konstruksjon for forbedret resonanskontroll. Tallerkenen er laget av 40 mm tykk POM eller akryl (valgfritt) og hviler på et CMG (Clearaudio Magnetic Bearing) spindellager. Det hele drives av et flatt belte koblet til en DC-motor med høy presisjon.

Produktside
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (100)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn