Gjallarhorn Audio

Butikk CH Precision 1 par A1.5 Mono (demovare)

Status
Denne annonsen er utgått.
Effektforsterker
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Akershus
Pris
Ta kontakt
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 245021
Vi legger ut våre strøkne A1.5 monoblokker fra CH Precision for salg. Dette fordi vi skal oppgradere til M1.1 Mono.

Dagens listepris A1.5 Mono (par): NOK 877 500,-
Ønsket pris: Gi oss et bud (alle vil få svar)
Garanti: Full (5 år)
Frakt: Dør til dør (gratis)

Produktside A1.5: A1.5 Two-channel Power Amplifier - CH Precision (ch-precision.com)
Produktomtale: CH Precision A1.5 Power Amp | HFA - The Independent Source for Audio Equipment Reviews (hifi-advice.com)

Effektforsterkeren A1.5 er et dual-mono design. Det analoge inngangstrinnet opererer i diskre, klasse A uten global tilbakekobling. Det analoge utgangstrinnet benytter en driver med et ultralavt støynivå i diskre, klasse A fulgt av et effektsteg i diskre, klasse AB.

CH Precision har utviklet teknologien ExactBias for å sikre en konstant biasstrøm i effektsteget, hvilket gir en langt mere lineær ytelse. Dette gjøres ved å overvåke temperaturen til utgangstransistorene slik at temperaturen holdes optimal til enhver tid. CH Precision er av den oppfatningen at deres klasse AB design med ExactBias utkonkurrerer et klasse A design med en typisk biasløsning.

Utgangstrinnet til A1.5 er utstyrt med CH Precisions høyttalermatchingskrets. I tillegg kan brukeren selv justere balansen mellom global og lokal negativ tilbakekobling ved å velge ett av seks forskjellige forholdstall for global/lokal tilbakekobling: 0/100, 10/90, 20/80, 40/60, 70/30 og 100/0. 0% global tilbakekobling (100% lokal tilbakekobling) resulterer i den mest korrekte timingen, mens 100% global tilbakekobling (0% lokal tilbakekobling) gir den mest korrekte tonaliteten.

A1.5 og kan benyttes i inntil fem forskjellige moduser; Stereo, Active Bi-amp, Passive Bi-amp, Monaural og Bridge. De fire sistnevnte krever naturlig nok en forsterker pr. høyttaler. I den geniale Monaural modusen, så benyttes hele strømforsyningen sammen med kun ett sett utgangstransistorer. Denne modusen er derfor velegnet til å drive høyttalere med lav impedans (høyt strømbehov), mens Bridge modusen er optimal til å drive høyttalere med høy impedans (høyt spenningsbehov).
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Gjallarhorn Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (100)
Medlem siden

Andre annonser av Gjallarhorn Audio

Topp Bunn