Moiz Audio

Butikk Burson Audio Soloist Voyager

Hodetelefoner
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 47.500
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247124
Flaggskip Amp fra Burson Audio kan nå bestilles!

Dette er en en Klasse-A, symmetrisk Dual Mono design og Fullbalansert . En strømsterk forsterker som leverer 10 Watt i klasse A. Forsterkeren driver absolutt alt av hodetelefoner.
Voyager har to separate og uavhengig strømforsynte forsterkere inni, som eliminerer krysskanalforvrengning og skaper en naturtro lydscene med kraftfulle dynamikker.

Videre er den utstyrt Burson nye Vivid 7 PRO Opamper. Voyager sin signalvei har Burson op-amper i flere ledd , som leverer den velkjente Burson-lyden - rik, dynamisk og gjennomsiktig.
Voyager har nye premium Silent Power Modules (SP02) i sin interne strømforsyning, med en støynivå på bare 0.8nVrms. Disse er mer enn 200 ganger mer stille sammenlignet med vanlige strømregulatorer, og garanterer en dypsvart lydscene for deg å nyte hver musikalske tone.

Den beste volumkontrollen er integrert! Med en dynamisk rekkevidde på -112dB ( MUSES72320-volumkontrollen). Videre er en diskret buffer per kanal innebygget, som eliminerer interferens mellom kanalene. Voyager gir valgbar maskinvarebasert crossfeed for hodetelefoner og lydscenebalansering for høyttalere, og tilbyr til og med en hodetelefon+subwoofer lyttemodus. Enten du lytter gjennom hodetelefoner eller høyttalere, tillater disse funksjonene deg å nyte favorittsporene dine akkurat slik du foretrekker.


Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Moiz Audio
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (123)
Medlem siden

Andre annonser av Moiz Audio

Topp Bunn