B

Butikk Aurender A100, 2TB, musikkserver, DAC

Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 247458
Vi selger en demomodell fra Aurender, lite og fint brukt stått i butikken hele tiden og bærer preg av å være lite brukt.

Musikkserver med 32 bit/384 kHz D/A-konverter og innebygget 2TB harddisk. Fast eller variabel volum gir unik fleksibilitet! MQA kompatibel, Spotify Connect, Tidal, Qobuz og AirPlay.


Med en lagringskapasitet på mer enn 5.000 album i CD-kvalitet, integrert Tidal, Spotify Connect og Qobuz streaming-tjenester i kombinasjon med høykvalitets D/A-konverter og analogdel er A100 en komplett musikkserver i High-End klassen. Spilleren støtter alt av kjente filformater inkludert MQA, DSD og høyoppløselige filer med opptil 32bit /384kHz oppløsningAurender benytter en unik kombinasjon av 2,5" harddisk og en ultrahurtig 120GB SSD harddisk for bufring (Cache) av musikken som gir en perfekt støyfri datastrøm. Høykvalitets AK4490 32bit/768kHz D/A-konverter i kombinasjon med FPGA-basert Precision Data Reclocking System sikrer best mulig stereoseparasjon og minimalt med jitter-støy. Med volumregulering og analoge utganger kan A100 fungere som en komplett digital forforsterker.A100 har en svært sofistikert strømforsyning med totalt 3 stk ringkjerne-trafoer for optimale arbeidsbetingelser til de ulike seksjonene i spilleren; server, digital lyddel og D/A-konverter. Støyfri konstruksjon, med massivt aluminiums-kabinett sikrer god termisk kjøling og korrekt arbeidstemperatur for elektronikk og harddisk uten bruk av vifte.Lynrask applikasjon til iPad, iPhone og Android telefon og nettbrett!
Enkel og intuitiv betjening - søk etter artist, album eller årstall. Opplevelsen er identisk enten du spiller fra harddisk eller benytter Tidal/Qobuz. Selv med store musikksamlinger gir Aurender lynrask oversikt med full cover-art.· Musikkserver med 2TB Harddisk
· 120GB SSD for bufring (Cache)
· AK4490 32bit D/A-konverter
· Strømforsyning med 3 ringkjerne-trafoer (server, digital, DAC)
· MQA kompatibel
· Tidal, Spotify Connect og Qobuz integrasjon
· AirPlay
· Bit og sampling: 32bit /384kHz, 1-bit, 2.8MHz (DSD64); 1-bit, 5.6MHz (DSD128)
· Formater: DSD (DSF, DFF), WAV, FLAC, AIFF, ALAC, APE, MP4, med fler
· 3" Amoled display
· Analoge utgang: RCA (variabel eller fast volum)
· Volum: - 90dB - 0 dB, steg - 0,5dB
· Utgangsnivå: 2Vrms
· Digitale utganger: USB Audio Class 2.0
· Innganger: Optisk, Ethernet, 2 stk USB
· Dimensjoner (B, H, D): 33 x 5,5 x 35,3 cm
· Vekt: 7,8 kg

Nypris: 44.995,- Bud mottas!
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

Bachs HiFi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden

Andre annonser av Bachs HiFi

Topp Bunn