B

Butikk Apertura modell Sensa

Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Ny
Utløpsdato
Fylke/land
Møre-og-Romsdal
Pris
Kr 37.800
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 227933
Vis vedlegget 604250
Apertura er en fransk høgtalerprodusent som i over 35 år har levert kvalitetsprodukter til det franske hjemmemarkedet og her er de en av de mest respekterte. De utvider nå sitt markedsområde til en større del av Europa og USA.
BebopHifi/Rektangel AS er importør av Apertura for Norge, og vi presenterer nå etter hvert på Hfs modellene i Apertura modellprogrammet, se også våre web-sider, www.bebophifi.com samt https://apertura-audio.com

Typisk for Apertura-modellene er at de spiller stort og generøst med rom og luftighet kombinert med en fantastisk fin balanse mellom nøytralitet, gjennomsiktighet og naturlige toner. Dette er en musikkformidler for de som leter etter en ufarget og ærlig foredragsholder som også berører dybden med nerve og tilstedeværelse. En gylden balanse som få høyttalere virkelig klarer å forene.

Beskrivelse av Apertura modell SENSA
Apertura sine hovedmål for utvikling av SENSA & SWING var å lage høyttalere i liten størrelse som kunne passe inn i et hvilket som helst begrenset interiør. Den nye formen kombinerer et originalt design, enkelt og elegant og samtidig opprettholdes et optimalt kabinettvolum.

Sensa er en letthåndterlig høyttaler, den kan plasseres nært inntil bakvegg (min 30-50 cm), den går fint sammen med de fleste typer forsterkere og høyttalerkabler. Det viktigste er at Sensa reproduserer musikk og ikke bare lyd.

Ved prisutdelingen for Sensa under hifimessen i Munchen 2019 uttalte juryen følgende: «Sensa forfører ved sin levende side, direkte og sjenerøs.
Av de mer fysiske parameterne for Sensa nevnes her:
DRIVERENHETER

En 16 cm mid / woofer med en «isotaktisk matrise» kjegle. Dette materialet er laget av vevde polypropylenstrimler, og kombinerer stivhet, letthet og gode dempingsegenskaper.

Denne driverenheten har også en original fjæring, med radiale avstivere som senker forstyrrelsene.
Høye frekvenser er gjengitt av en tweeter, medlem av den berømte ?Ring Radiator? -familien.
I tillegg til den uvanlige profilen har den en bølgeleder med kuleform og et dempekammer bak. Resultatet er en utvidet frekvensrespons, både i den øverste enden (til over 40 kHz), og i den nedre enden for å muliggjøre enklere kobling med basen / mellom rekkevidden.
DELEFILTER
Frekvensfordelingsfilteret mellom høyttalerne bruker avanserte audiofile komponenter fra Jantzen. Det har en spesiell «DRIM» -struktur med trippel dempningsbakker Strukturen er optimalisert for å unngå magnetisk interferens mellom komponentene. Denne teknologien avbryter intermodulering på hver del av crossover, noe som resulterer i uovertruffen klarhet og finesse.
Hvert sett av drivenheter (tweeter og mid / woofer) måles individuelt og overgangsverdier justeres i henhold til disse settmålingene.
KABINETT
Det er brukt paneler med høy tykkelse (18mm) og et internt rammeverk med flere hulrom med 3 avstivningspaneler for å stive strukturen og skape veldig spesifikke områder der dempingsmaterialer kan brukes for å avbryte stående bølger.
Bassrefleksbelastning med en optimalisert dobbel resonator. Denne spesifikke konfigurasjonen tillater dypere reproduksjon av lave frekvenser.

spesifikasjoner
- Type: kolonnehøyttaler, 2-veis, bassrefleks med ryggventil
- Høyttalere: 26 mm "Radiator" tweeter med tekstilmembran og 16 cm "Isotactic Matrix" woofer.
- Følsomhet: 87 dB / 2,83 V / 1 m
- Vekt: 14 kg
- Mål: 17 x 27 x 86,4 cm (unntatt sokkel), 21 x 26 x 92,1 cm
- 3 forskjellige standardutførelser tilgjengelig: ? Sateng: kirsebær
- Høy glans: Piano svart, hvit
- Magnetisk gitter med usynlig fiksering

Referanser/Artikler
For å få et fullt inntrykk av 6Moons vurdering av Sensa anbefaler vi å klikke på linken og lese reviewet.
Fra slutten siterer vi følgende:
To celebrate Sensa’s achievements, we’ll remain in the Brazilian mood with Trio Esperança’s “Samba de uma nota se. Let it represent the level of technical sophistication and musical maturity which Christian Yvon has bestowed on his new entry-level floorstander.
In short, to me Sensa really was shorthand for both sensible and quite sensational!
QN-mag.fr:
Annonse sist redigert 18.02.2020 - 23:29
Originalemballasje
Ja
Orig. kvittering
Ja
Forsendelse
Kan sendes

Informasjon om bruker

BebopHifi
Bransjeaktør
Torget karakterer
Vurderinger (1)
Medlem siden

Andre annonser av BebopHifi

 • Butikk 
  Exgonal Comet
  Selges av: BebopHifi
  Kr 11.500
 • Butikk 
  FUSION AUDIO
  Selges av: BebopHifi
  Kr 10.950
Topp Bunn