Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. PMC fact 12 Signature lyttekveld hos Gjallarhorn Audio den 9. okt kl. 18-21

  0 Kommentarer Av Gjallarhorn Audio - 03.10.2019 18:38
  Navn:   fact12sign_GA.jpg
Visninger: 343
Størrelse: 107.7 Kb

  Da har vi gleden av å invitere interesserte til vår første lyttekveld med åpne dører, dvs. at du ikke behøver noen avtale for å droppe innom vårt showroom den aktuelle kvelden.

  Første høyttalermodell ut er PMC fact 12 Signature. Lillebroren, fact 8 Signature, ble nylig demonstrert på Hi-Fi messen i Horten. Høyttalerne fra PMC fremstår for undertegnede som meget naturlige i sin gjengivelse av musikk og med en usedvanlig god definisjon/oppløsning i mellomtone og bass. Øvre frekvenser er også vellåtende, uten snev av skarphet. Norsk importør (NAT) vil være tilstede for å svare på spørsmål om PMC.

  Lyttekvelden starter kl. 18 og vi holder på til kl. 21. Det er mulig å komme når man vil innenfor den avsatte tiden og ta gjerne med musikk som du ønsker å høre på disse høyttalerne. Aktuelle formater er CD, SACD og vinyl (streaming er foreløpig ikke tatt i bruk i vårt hovedshowroom).

  Det øvrige oppsettet for denne aftenen er:

  Analog kilde: TW-acustic Raven Limited platespiller med Raven 10.5 tonearm og DS Audio W2 pickup (PU ligger for øvrig ute til salgs på Torget)
  Digital kilde: CH Precision D1 (SACD/CD-transport) og C1 (DA-konverter) [begge ligger ute til salgs på Torget på vegne av tidligere importør]
  Forforsterker: Accuphase C-3850 (ligger ute til salgs på Torget)
  Effekttrinn: CH Precision A1.5

  Tid:
  Onsdag 9. oktober, kl. 18-21.

  Sted:
  Showroom Mjølner
  Gjallarhorn Audio
  Trollkleiva 39
  1389 Heggedal

  Det er to veier (Hallenåsen & Plankedalsveien) opp til adressen som befinner seg ovenfor Heggedal og inntil markagrensa (Kjekstadmarka). Den ene veien (Hallenåsen) har veibom. Ring oss på 41 03 77 66 for å få fjernåpnet bommen om du skulle velge denne veien og bommen er nede.

  Meld gjerne din interesse i denne tråden slik at vi har en viss ide om hvor mange som kommer.

  Velkommen!
  Siste redigert av Gjallarhorn Audio; 04.10.2019 kl. 13:45.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed