Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne artikkelen
 1. Triton One.R mottar Loudspeaker Top Pick of the Year (2018) fra Sound & Vision

  1 Kommentarer Av Gjallarhorn Audio - 26.01.2019 14:25
  Navn:   GoldenEar-Triton-OneR-768x512.jpg
Visninger: 438
Størrelse: 69.3 Kb

  GoldenEar Technology lanserte rett før nytt år 2 nye høyttalermodeller i sin Reference serie; Triton One.R og SuperCenter Reference. Førstnevnte rakk akkurat å motta Loudspeaker Top Pick of the Year ( 2018 ) fra AV-magasinet Sound & Vision. Triton Reference mottok for øvrig samme utnevnelse i 2016.

  Navn:   Screen Shot 2019-01-26 at 12.47.50.png
Visninger: 411
Størrelse: 110.3 Kb

  Her er en peker til omtalen av Triton One.R i februar/mars 2019 nummeret av Sound & Vision:
  GoldenEar Technology Triton One.R Loudspeaker Review

  Våre GoldenEar Technology priser her i Norge er blant de beste i verden (spesielt om man ser bort ifra den høye norske momsen) da vi ikke opererer med noe nevneverdig påslag på veiledende priser i forhold til prisene i USA (annet enn 25% MVA). Dette til tross for høye fraktkostnader.

  Ett par Triton One.R koster $6000 i USA og her hjemme NOK 66 000. Prisen i USA er før salgsskatt, mens prisen i Norge er med 25% MVA. I tillegg gir vi gode rabatter på dette allerede prisgunstige merket, typisk 15% rabatt og av og til mere.

  Mange importører velger å foreta store påslag på pris slik at deres forhandlere kan gi eventyrlige rabatter (30% eller høyere). Dette går dessverre utover prisene i bruktmarkedet, hvor man møter seg selv i døren idet man skal selge. Det går også utover eiergleden når prisene på et merke til stadighet selges til dumpingspris. Dette er det verdt å huske på om man hele tiden jakter etter den absolutt beste rabatten. På sikt er det kundeservice og kompetanse hos forhandler som vil bety noe, så tenk litt over det

  Viktig informasjon til kunder i Sverige: Vi er nå også offisiell importør/distributør for Sverige. Forbrukere i Sverige kan handle direkte hos oss inntil svenske forhandlere måtte ta kontakt med oss. Du kan selv hente din bestilling hos oss eller vi kan levere den til din adresse med TNT Economy Express (en dør til dør tjeneste).

  Gjallarhorn Audio

 2. Antall kommentarer 1

  Kommentarer

 3. #2
  Bransjeaktør Gjallarhorn Audio's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2010
  Sted
  Trollkleiva, Heggedal
  Innlegg
  1,241
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se min butikk
  Klikk her
  Torget
  52
  Ytterligere info om Triton One.R her hos Part-Time Audiophile: GoldenEar Triton One.R Now Shipping

  Navn:   GoldenEar-Triton-One-R.jpg
Visninger: 390
Størrelse: 19.6 Kb

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed