Navn:      tubetrap-sizes_raysL.png
Visninger: 834
Størrelse: 234.4 Kb

På bakgrunn av ønsket om å etablere forhandlere av TubeTraps i Norge og i resten av Europa, så vil TubeTraps etter årsskiftet ikke lenger bli solgt til amerikanske fabrikkutsalgspriser.


Vi anbefaler derfor alle med et seriøst forhold til lyd å benytte anledningen til å oppgradere lytterommet til jul med et av markedets beste akustikkprodukter. En TubeTrap er noe så unikt som en trykkgradientbasert bredbåndsabsorbent med en innebygget geometrisk diffusor langs halve omkretsen. Helsylindriske TubeTraps kan derved roteres for å tune ønsket balanse mellom absorpsjon og diffusjon for frekvenser over cirka 400 Hz samtidig som det absorberes langt ned i bassområdet.


En TubeTrap har et uvanlig stort virkeområde og er høyeffektiv fra de høyeste frekvenser og ned til en avrullingsfrekvens som er avhengig av diameteren til TubeTrap'en. Avrullingsfrekvensen er den frekvensen hvor absorpsjonsgraden er redusert til det halve av full effekt. De ulike TubeTrap størrelsene har følgende avrullingsfrekvenser (etter diameter):


9" (23 cm): ~110 Hz
11" (28 cm): ~90 Hz
13" (33 cm): ~70 Hz
16" (41 cm): ~55 Hz
20" (51 cm): ~40 Hz
24" (61 cm): ~25 Hz


Det finnes også Super-versjoner av de ulike TubeTrapene som er tunet for en lavere avrullingsfrekvens. F.eks. så ruller en 16" Super TubeTrap av ved 40 Hz og en 20" Super TubeTrap av ved 30 Hz. Det finnes også TubeTrap-versjoner med en innebygget Helmholtz resonator som kan stilles inn til ønsket frekvens av bruker. Dette er effektivt to produkter i en konstruksjon; den ene delen er en standard bredbåndet TubeTrap og den andre delen er en smalbåndet TubeTrap med ekstra høy effekt ved den justerbare resonatorfrekvensen.


Vi tilbyr i disse dager også lagertømmingspriser på SmartTrap-serien, en økonomiversjon av TubeTrap'en med samme akustiske egenskaper, men med en noe nedskalert finish. Rabatten på fabrikkutsalgsprisen er på 23%. Det er nå kun få enheter igjen. Se våre SmartTrap-annonser her på HFS.

Alan/X3MHC