Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Theta Digital introduserer Casablanca IV prosessor

  0 Kommentarer Av Intrepid-AV - 06.01.2014 01:44
  Theta Digital, et av de mest innovative og kompromissløse selskapene innen high-end hifi og surround elektronikk, lanserer Casablanca IV.

  I en årrekke har Theta Casablanca vært ansett som det ultimate produkt når det gjelder å kombinere high-end audio for både hifi og surround. Casablanca er ikke bare kjent for å være den fremste surround prosessoren i markedet, men varter også opp med ekstreme kvaliteter innen to-kanals stereo og attraherer selv den mest iherdige hifi-entusiast.

  Forløperen til den nye versjonen, Casablanca III HD, regnes allerede av mange for å være "the best there is". Med lanseringen av Casablanca IV bekrefter Theta Digital deres posisjon av å ligge helt i forkant av den teknologiske utviklingen og øker samtidig forspranget til konkurrentene.

  "Future proof"
  I Casablanca IV introduseres et nytt, kraftig hovedkort, redesignet fra bunnen av. Dette kortet, PR-3, har vesentlig større prosesseringskraft enn tidligere versjoner. Det er også konstruert for å takle morgendagens krav til høy båndbredde og er definitivt en av hovedbidragsyterne til den hevede lydkvaliteten som Casablanca IV byr på. Kortet har innebygd funksjonalitet og kapasitet til å kunne håndtere nye kilder og audio formater langt inn i fremtiden.

  Jitter Jail II
  Ny Jitter Jail II teknologi bidrar til å redusere digitalt støy til et minimumsnivå.

  Dirac Live
  En svært spennende nyhet er Dirac Live digitalt romkorreksjons- og optimaliseringsprogram for Casablanca IV. Dirac Live regnes for å være "state-of-the-art" innen romkorreksjon og byr på fantastiske muligheter til å tilpasse og optimalisere lyden til rommets akustiske egenskaper.

  Unikt oppgraderingsprogram
  Alle tidligere versjoner av Casablanca kan oppgraderes til versjon IV. Det gjelder til og med for versjon I som ble lansert så langt tilbake som i 1995!

  Tilgjengelig nå!
  Theta Casablanca Versjon IV er tilgjengelig nå og eksisterende eiere av Casablanca kan bestille oppgradering av sitt produkt til versjon IV.

  Som for øvrige produkter fra Theta Digital kan også Casablanca IV leveres i både sort og sølv alu finish. Casablanca har støtte for opp til 12 kanaler og kan også benyttes i kombinasjon med Theta Generation VIII ekstern to-kanals DAC/preamp.

  Produsentlink - Theta Digital »

  Link - Intrepid AV » (
  Intrepid AV AS er offisiell distributør av Theta Digital i Norge og Sverige)

  Navn:   Casablanca IV Black Front.jpg
Visninger: 603
Størrelse: 44.6 KbNavn:   Casablanca IV Rear View.jpg
Visninger: 595
Størrelse: 75.4 Kb
  Siste redigert av Intrepid-AV; 07.01.2014 kl. 10:27.

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed