Resultater 1 til 6 av 6
Abonnér på denne artikkelen
 1. Endelig en skikkelig Naimdemo i Trondheim! Torsdag 7. november fra kl. 16.00

  5 Kommentarer Av ljudtema - 01.11.2013 22:35
  Navn:   demodag trondheim.jpg
Visninger: 795
Størrelse: 322.0 Kb

  Hei alle Hi-Fi folk i Trondheim by og Trøndelag!

  Med mangel på alternative Hi-Fi butikker i Trondheim har Trønderfolk måtte se langt etter en presentasjon av Naims store nyheter de siste årene. I samarbeid med lokale krefter får dere sjans til å se, ta og høre på mange av dem, fra Unitiqute 2 og alle de nye "Naitene" til den spektakulære NDS nettverksspilleren! Velkommen til en hyggekveld med musikk og ekstraordinær pace, rythm and timing presentert av Ljudtema!

  Vi er på plass i Kurssenteret Bakkegata, Bakkegata 8, Trondheim fra kl. 16.00 til 21.00, Velkommen!  Nait 5si - 10.000,- veil.

  Nait 5i var en av de aller beste forsterkerne på markedet i sin prisklasse skal vi tro både oss selv og fagpressen der ute. Med røtter tilbake til den originale Naim Nait, får arvtakeren Nait 5si større trafo og enda mer strøm å rutte med. 2x60 Naim watt (per kanal, 8 ohm) er ikke til å spøke med, vi snakker nok om godt over 500 watt peak i 1ohm her. Hodetelefonforsterker med kvarttoms plugg er også inkludert. Selvfølgelig produsert i England, God save The Queen også videre!

  Nait XS 2 - 16.750,- veil.

  Nait XS har blitt en klassiker siden introduksjonen, en freidig råtass med silkemyk topp, kontant rytmikk, kjellerdyp og stram bass. Nait XS 2 blir enda bedre. Med enda rausere trafo gir den nå 2x70 watt per kanal. Som tidligere versjoner har den selvfølgelig oppgraderingsmulighet med ekstern PSU, mulighet for styring via nettverksspiller og en ny heftig klasse A hodetelefonforsterker med kvart toms plugg.

  Supernait 2 - 28.500,- veil.

  I en tid der konkurrentene hiver heftige DAC`er inn i sine beste integrerte forsterkere gjør Naim det stikk motsatte. Naim fjerner DAC`en og hiver i stedet en raffinert DR powersupply til pre-amp delen noe som gir en stor forbedring av forforsterkeren. Nye chassiskontakter hentet fra de dyrere pre-ampene øker ytelsen i pre-ampdelen ytterligere. 100% analog for 100% analog ytelse! Vil du derimot ha en super-DAC integrert kan du se til det suverene broderskipet SuperUniti. Supernait 2 kommer med ny kraftig klasse A hodetelefonforsterker med kvar toms plugg, enda større transformator gir mer strøm og enda mer musikk for pengene.

  (NB! Savner du derimot en innebygget DAC og vil ha High-End lyd fra én boks med DAC og nettverksspiller integrert så kan du prøve den suverene Unitiserien til Naim som også tilbyr multiromsfunksjonalitet!)

  Naim NDS - Opplev en av verdens beste kilder!

  Vi klarer ikke å snakke om NDS uten å få vann i munnen og forventet fryd i ørene. Med NDX beviste Naim at nettverksspilling kunne være enda bedre enn musikkserveren HDX som i sin tur tok over pallen for de store dyreste CD-spillerne. Med NDS har de satt seg ned på tegnebrettet og har måttet forbedre absolutt alt som var så bra i NDX - hvordan er det mulig...? I NDS er absolutt alle deler fysisk adskilt og isolert, man har fått en bedre printkort layout og mekanisk isolert både digital samt analogdel. Printkortene hviler begge på 2 separate tjukke og tunge avkoblede kobberplater for både elektronisk og mikrofonisk isolasjon. Man har tatt i bruk enda bedre DAC chiper, 1704K fra Burr Brown mot NDX sine 1793. Viktig oppgradering er også at det ikke er noen interne strømforsyning. Til tross for dette veier beistet 14kg alene. NDS strømforsynes enten av XP5 XS, XPS 2, 555PS eller hele to av sistnevnte! Med den nye DR oppgraderingen på strømforsyningene forventer vi å få enda mer ut av denne! Dette er den beste kilden Naim noen gang har kommet opp med, basta! -Og det sier ikke rent lite. Vi viser frem NDS med full Naimrigg og Audiovector Si3 Avantgarde Arreté.

  Navn:   NDS-White-Creative-5.jpg
Visninger: 802
Størrelse: 37.3 Kb
  Unitiqute 2 - 12.000,- veil.

  Naim har også nylig lansert UnitiQute 2 og partymode på alle sine enheter med nettverksspiller. Dette gjør plutselig Naim til et multiromalternativ også med de separate Hi-Fi komponentene sine.
  UnitiQute 2 er en forbedret versjon av den prisbelønnede UnitiQute og har allerede rukket og bli best i test i en gruppetest «Lyd og Bilde». Her får du en solid Naim integrert forsterker, DAC, 32/192 Nettverksspiller, DAB/FM, USB minnepenn og iOS avspilling, alt-i-ett - alt i en og samme boks. Det hele kontrolleres selvfølgelig av den glimrende appen N-Stream som nå også kan velge en masterstreamer for syncing av de forskjellige sonene. Unitiqute 2 koster 12.000, dette er en betraktelig lavere pris enn hva forgjengeren kostet i fjor høst, da på 15.900,- kroner.

  Unitiqute er ikke bare fin utenpå, inni skjuler det seg seriøs teknikk.

  Navn:   Naim Unitiqute 2.jpg
Visninger: 712
Størrelse: 52.9 KbNavn:   RS174_unitiqute_internal.jpg
Visninger: 753
Størrelse: 86.0 Kb

  Vennlig hilsen oss hos Ljudtema
  Siste redigert av ljudtema; 02.11.2013 kl. 01:21.

 2. Antall kommentarer 5

  Kommentarer

 3. #2
  Hifi-entusiast sjokolade7's Avatar
  Ble medlem
  May 2013
  Sted
  Hardanger
  Innlegg
  445
  Tagget i
  0 Innlegg
  Whohoo! Har hatt lyst å høre ett skikkelig Naim system lenge.

 4. #3
  Hifi-entusiast Sober's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  405
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  2
  Bra tiltak

 5. #4
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  2,494
  Tagget i
  0 Innlegg
  Bra at det omsider skjer noe i Trondheim, så jeg satser på å stikke innom, selv om jeg ikke er i markedet for Naim-komponenter akkurat nå.

 6. #5
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Dec 2007
  Innlegg
  1,004
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg stikker sikkert innom en tur, lenge vært nysjerrig på Naim.

 7. #6
  Hifi Freak Stover's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2010
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  1,388
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Det nærmer seg Naim demo i Trondheim. Utstyr er på vei inn og skal finne sin plass.
  Streamer og server ble koblet til, slått på og vips så snakket de sammen i nettverket

  Isak fra Ljudtema kan sine saker så alle som ønsker å se, høre og få forklart Naim bør benytte sjansen til å droppe innom.

  Bilde viser provisorisk oppkobling og plassering, har dårlig kvalitet, tatt med iPad.
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder  

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed