Endelig en skikkelig Naimdemo i Trondheim! Torsdag 7. november fra kl. 16.00

demodag trondheim.jpg


Hei alle Hi-Fi folk i Trondheim by og Trøndelag!

Med mangel på alternative Hi-Fi butikker i Trondheim har Trønderfolk måtte se langt etter en presentasjon av Naims store nyheter de siste årene. I samarbeid med lokale krefter får dere sjans til å se, ta og høre på mange av dem, fra Unitiqute 2 og alle de nye "Naitene" til den spektakulære NDS nettverksspilleren! Velkommen til en hyggekveld med musikk og ekstraordinær pace, rythm and timing presentert av Ljudtema!

Vi er på plass i Kurssenteret Bakkegata, Bakkegata 8, Trondheim fra kl. 16.00 til 21.00, Velkommen!Nait 5si - 10.000,- veil.

Nait 5i var en av de aller beste forsterkerne på markedet i sin prisklasse skal vi tro både oss selv og fagpressen der ute. Med røtter tilbake til den originale Naim Nait, får arvtakeren Nait 5si større trafo og enda mer strøm å rutte med. 2x60 Naim watt (per kanal, 8 ohm) er ikke til å spøke med, vi snakker nok om godt over 500 watt peak i 1ohm her. Hodetelefonforsterker med kvarttoms plugg er også inkludert. Selvfølgelig produsert i England, God save The Queen også videre!

Nait XS 2 - 16.750,- veil.

Nait XS har blitt en klassiker siden introduksjonen, en freidig råtass med silkemyk topp, kontant rytmikk, kjellerdyp og stram bass. Nait XS 2 blir enda bedre. Med enda rausere trafo gir den nå 2x70 watt per kanal. Som tidligere versjoner har den selvfølgelig oppgraderingsmulighet med ekstern PSU, mulighet for styring via nettverksspiller og en ny heftig klasse A hodetelefonforsterker med kvart toms plugg.

Supernait 2 - 28.500,- veil.

I en tid der konkurrentene hiver heftige DAC`er inn i sine beste integrerte forsterkere gjør Naim det stikk motsatte. Naim fjerner DAC`en og hiver i stedet en raffinert DR powersupply til pre-amp delen noe som gir en stor forbedring av forforsterkeren. Nye chassiskontakter hentet fra de dyrere pre-ampene øker ytelsen i pre-ampdelen ytterligere. 100% analog for 100% analog ytelse! Vil du derimot ha en super-DAC integrert kan du se til det suverene broderskipet SuperUniti. Supernait 2 kommer med ny kraftig klasse A hodetelefonforsterker med kvar toms plugg, enda større transformator gir mer strøm og enda mer musikk for pengene.

(NB! Savner du derimot en innebygget DAC og vil ha High-End lyd fra én boks med DAC og nettverksspiller integrert så kan du prøve den suverene Unitiserien til Naim som også tilbyr multiromsfunksjonalitet!)

Naim NDS - Opplev en av verdens beste kilder!

Vi klarer ikke å snakke om NDS uten å få vann i munnen og forventet fryd i ørene. Med NDX beviste Naim at nettverksspilling kunne være enda bedre enn musikkserveren HDX som i sin tur tok over pallen for de store dyreste CD-spillerne. Med NDS har de satt seg ned på tegnebrettet og har måttet forbedre absolutt alt som var så bra i NDX - hvordan er det mulig...? I NDS er absolutt alle deler fysisk adskilt og isolert, man har fått en bedre printkort layout og mekanisk isolert både digital samt analogdel. Printkortene hviler begge på 2 separate tjukke og tunge avkoblede kobberplater for både elektronisk og mikrofonisk isolasjon. Man har tatt i bruk enda bedre DAC chiper, 1704K fra Burr Brown mot NDX sine 1793. Viktig oppgradering er også at det ikke er noen interne strømforsyning. Til tross for dette veier beistet 14kg alene. NDS strømforsynes enten av XP5 XS, XPS 2, 555PS eller hele to av sistnevnte! Med den nye DR oppgraderingen på strømforsyningene forventer vi å få enda mer ut av denne! Dette er den beste kilden Naim noen gang har kommet opp med, basta! -Og det sier ikke rent lite. Vi viser frem NDS med full Naimrigg og Audiovector Si3 Avantgarde Arreté.

NDS-White-Creative-5.jpg

Unitiqute 2 - 12.000,- veil.

Naim har også nylig lansert UnitiQute 2 og partymode på alle sine enheter med nettverksspiller. Dette gjør plutselig Naim til et multiromalternativ også med de separate Hi-Fi komponentene sine.
UnitiQute 2 er en forbedret versjon av den prisbelønnede UnitiQute og har allerede rukket og bli best i test i en gruppetest «Lyd og Bilde». Her får du en solid Naim integrert forsterker, DAC, 32/192 Nettverksspiller, DAB/FM, USB minnepenn og iOS avspilling, alt-i-ett - alt i en og samme boks. Det hele kontrolleres selvfølgelig av den glimrende appen N-Stream som nå også kan velge en masterstreamer for syncing av de forskjellige sonene. Unitiqute 2 koster 12.000, dette er en betraktelig lavere pris enn hva forgjengeren kostet i fjor høst, da på 15.900,- kroner.

Unitiqute er ikke bare fin utenpå, inni skjuler det seg seriøs teknikk.

Naim Unitiqute 2.jpg
RS174_unitiqute_internal.jpg


Vennlig hilsen oss hos Ljudtema
 
Sist redigert:

Kommentarer

sjokolade7

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
05.05.2013
Innlegg
445
Antall liker
56
Sted
Hardanger
Torget vurderinger
1
Whohoo! Har hatt lyst å høre ett skikkelig Naim system lenge.
 

torem

Hi-Fi freak
Ble medlem
20.12.2007
Innlegg
2.709
Antall liker
526
Bra at det omsider skjer noe i Trondheim, så jeg satser på å stikke innom, selv om jeg ikke er i markedet for Naim-komponenter akkurat nå.
 

sirop

Overivrig entusiast
Ble medlem
12.12.2007
Innlegg
1.050
Antall liker
193
Torget vurderinger
4
Jeg stikker sikkert innom en tur, lenge vært nysjerrig på Naim.
 

Stover

Hi-Fi freak
Ble medlem
13.09.2010
Innlegg
1.716
Antall liker
1.376
Sted
Trondheim
Torget vurderinger
21
Det nærmer seg Naim demo i Trondheim. Utstyr er på vei inn og skal finne sin plass.
Streamer og server ble koblet til, slått på og vips så snakket de sammen i nettverket :)

Isak fra Ljudtema kan sine saker så alle som ønsker å se, høre og få forklart Naim bør benytte sjansen til å droppe innom.

Bilde viser provisorisk oppkobling og plassering, har dårlig kvalitet, tatt med iPad.
 

Vedlegg

Informasjon om bruker

ljudtema
Bransjeaktør
Medlem siden
Antall liker
1
Link til alle artikler
11
ljudtema sine annonser
Bransjenyheter
Ljudtema ny importør av NuPrime

Ljudtema ny importør av NuPrime

  • 0
Vi er stolte av å kunne representere NuPrime i det norske markedet. Vi har valgt å fokusere på de integrererte forsterkerene IDA-8 og IDA-16. Mer om disse under. I løpet av januar vil det også...
Fortsett
Bransjenyheter
Oslopremiere på nye Audiovector SR3 På Oslo Hi-Fi Center og høstpuls 24-26. oktober!

Oslopremiere på nye Audiovector SR3 På Oslo Hi-Fi Center og høstpuls 24-26. oktober!

  • 0
Ljudtema viser stolt frem de nye Audiovector SR3-modellene på Oslo Hi-Fi Center høstpuls 24-26. oktober! Med utviklingen av de aktive Discreet (Les omtale her) fikk Audiovector til å innse at de...
Fortsett
Bransjenyheter
Vi minner om lagersalget på Audiovector sin Si3 serie!

Vi minner om lagersalget på Audiovector sin Si3 serie!

  • 1
NB! Vi minner om lagersalget på Audiovector sin Si3 serie! Audiovector Si-Serie lagersalg - NB! (Tilbudene varer så lenge lageret rekker) Modell Antall Veil. pris Tilbudspris Ny...
Fortsett
Bransjenyheter
Vi har gleden av å presentere Audiovector Discreet aktive DSP høyttalere!

Vi har gleden av å presentere Audiovector Discreet aktive DSP høyttalere!

  • 2
Vi har gleden av å presentere Audiovector Discreet aktive DSP høyttalere, velkommen til demo! Bergen - Musik-Magazinet - lørdag 11. januar - kl. 11-16 Drammen -JFS Soundsystems - torsdag 23...
Fortsett
Bransjenyheter
Ljudtema presenterer Naims nye integrerte på Kontrapunkt! - Torsdag 21.11 kl. 16-19

Ljudtema presenterer Naims nye integrerte på Kontrapunkt! - Torsdag 21.11 kl. 16-19

  • 0
Høstens Naimevent i Oslo går av stabelen hos Kontrapunkt Vibesgate 12 torsdag 21. November kl. 16.00-19.00! Vi kommer og demonstrerer alle de nye integrerte forsterkerne til Naim. Med en steg for...
Fortsett
Bransjenyheter
Naim DAC-V1 + NAP 100 Roadtrip 2013!

Naim DAC-V1 + NAP 100 Roadtrip 2013!

  • 0
Vi viser stolt frem Naim DAC-V1 + NAP 100 i disse butikkene i april og mai: Oslo - Oslo Hi-Fi Center - 19. april Bergen - Musik-Magazinet - 20. april Drammen - JFS Soundsystems - 25. april Oslo -...
Fortsett
Topp Bunn