Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne artikkelen
 1. Noen tilbakemeldinger vi får er så overveldende at de bare må deles:

  0 Kommentarer Av KKV - 30.03.2011 15:32


  Til Erik Hillestad/KKV

  Bare kom på noe jeg grubla på for en stund siden angående innspillingskvalitet, og som jeg synes er verdt å meddele deg som produsent av de fleste - om ikke alle - KKV-innspillingene.
  For noen få år siden utga KKV Hyrdenes Tilbedelse med Iver Kleive på et gammelt flygel i Jacobs kirke. Kona og jeg gleder oss enormt til hver eneste jul etterpå for å få spille den om igjen sammen med bl. a. Rosa fra Betlehem (som forresten har en rar surre/romlelyd mellom enkelte av strofene, i hvert fall på to innspillinger, Electrocompaniets utstyr avslører absolutt alt…. ).

  Men tilbake til saken: Maken til flygellyd som i Hyrdenes tilbedelse er neppe oppnådd noen gang ellers i verdenshistorien på en CD. Spiller via EC d/a-konverter, EC preamp, EC monoblokker og EC Prelude høyttalere, Helt rått. Flygelresonnansen og tonene dirrer i huset, tennene klaprer og vibrasjonene fyller hver sitrende nerve med godlyd.

  Fortsett å produsere lyd på CD’er i KKV slik dere gjør og har gjort det: ”Over en by” som et annet eksempel, med Kari Bremnes: Overjordisk lydkvalitet. Og folk på besøk hos oss bare gir seg ende over og løper og kjøper skikkelig musikkanlegg for CD’er.

  Takker og bukker for at dere driver på med lydkvalitet som topp prioritet i disse selvdestruktive MP3-, ipod- og og streamingtider.

  Det var bare det som var meldinga.

  Beste hilsener Svein Erik Madssveen
  Vedlagte bilder  

 2. Antall kommentarer 0

  Kommentarer

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed