Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne artikkelen
 1. Sound Planet åpner ny lyd- og bildeforretning!

  2 Kommentarer Av Anfield - 02.08.2008 16:52


  Sound Planet åpner ny frittstående lyd- og bildeforretning i Arendal

  Sound Planet kom inn som en ny og spennende aktør på det norske HIFI-kartet på slutten av 2007 da vi introduserte YBA og Ayon Audio for det norske publikum. Produktene har blitt meget godt tatt i mot blant både kunder og kritikere. Ayon og YBA er i dag nøkkelprodukter i Sound Planet sitt sortiment.

  Siden oppstarten har Sound Planet fått flere mindre agenturer og ikke minst; enda flere fornøyde kunder. Nå tar vi steget ett hakk videre for å gi kundene på Sørlandet et enda bedre tilbud innenfor lyd- og bilde. I oktober 2008 åpner vi nemlig en ny frittstående lyd- og bildeforretning. I nye, lyse lokaler på Stoa i Arendal kan vi by på 150 kvadratmeter med høykvalitets lyd- og bildeprodukter i alle prisklasser.

  Vi er spesielt stolte over å kunne tilby meget gode demonstrasjonsrom for våre kunder, både på lyd- og bildeprodukter. Sound Planet tar nemlig et av denne bransjens hovedutfordringer på alvor; mangelen på optimale demonstrasjonsforhold. Vi benytter profesjonelle aktører for å optimalisere våre demorom, og gjør det vi kan for å sikre våre kunder en best mulig lyd- og bildeopplevelse.

  Våre egne agenturer vil selvfølgelig være godt representert:

  Ayon Audio
  YBA
  Kudos Audio
  Gemme Audio
  Revolver Audio
  Stockfisch Records


  I tillegg er vi meget stolte over å føre produkter fra blant andre disse produsentene:


  Electrocompaniet
  Audiovector
  Marantz
  Loewe
  Martin Logan
  Avielo by projectiondesign!
  KEF
  Naim
  Klipsch
  Piega
  Onkyo
  Rega
  Audio Pro
  Rotel
  Tangent
  Sharp

  Sound Planet sitt konsept bygger på et godt utvalg i alle prisklasser, der du får gode råd og veiledning med en hyggelig atmosfære på kjøpet. Vi serverer deg mer enn gjerne en god kopp kaffe mens du nyter din musikk eller dine bilder. I tillegg til salg av musikk og film, vil det også være mulig å kjøpe kunst, da Sound Planet vil ha rullerende utstillinger av lokale billedkunstnere i sine lokaler.

  Sound Planet vil også jevnlig avholde temakvelder, kurs og produktpresentasjoner, så det gjelder å følge med på våre nettsider i tiden som kommer.

  For mer informasjon om Sound Planet AS og etableringen av vår nye forretning, ta kontakt med daglig leder Rune Åsenden på:

  Web: www.soundplanet.no
  Mail: post@soundplanet.no
  Telefon (+47) 95 20 20 95
  Vedlagte bilder   

 2. Antall kommentarer 2

  Kommentarer

 3. #2
  Overivrig entusiast Anfield's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2004
  Innlegg
  926
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sound Planet åpner ny lyd- og bildeforretning!

  Da har vi gleden av å informere om at byggingen av butikken har startet, og er således i rute i forhold til åpningen fredag 3 oktober 2008.

  Vi vil forsøke å komme med oppdateringer, og eventuelt bilder i denne tråden etterhvert som vi har noe interessant å melde.

  Ellers så vil vi hele tiden oppdatere vår hjemmeside, så sjekk ut www.soundplanet.no fremover.

 4. #3
  Bransjeaktør
  Ble medlem
  Oct 2007
  Innlegg
  24
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sound Planet åpner ny lyd- og bildeforretning!

  Vi er godt i gang og våre samarbeidspartnere, NORCIN (Norsk Custom Installasjon), har full kontroll på fremdriften av vårt lokale. Fremdriften kan følges bildemessig på denne linken: http://avforum.no/minhjemmekino/show.php/SoundPlanet der vi vil komme med bildemessige oppdateringer etterhvert som det skjer ting.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed