Sound Planet åpner ny lyd- og bildeforretning!

Sound Planet åpner ny frittstående lyd- og bildeforretning i Arendal

Sound Planet kom inn som en ny og spennende aktør på det norske HIFI-kartet på slutten av 2007 da vi introduserte YBA og Ayon Audio for det norske publikum. Produktene har blitt meget godt tatt i mot blant både kunder og kritikere. Ayon og YBA er i dag nøkkelprodukter i Sound Planet sitt sortiment.

Siden oppstarten har Sound Planet fått flere mindre agenturer og ikke minst; enda flere fornøyde kunder. Nå tar vi steget ett hakk videre for å gi kundene på Sørlandet et enda bedre tilbud innenfor lyd- og bilde. I oktober 2008 åpner vi nemlig en ny frittstående lyd- og bildeforretning. I nye, lyse lokaler på Stoa i Arendal kan vi by på 150 kvadratmeter med høykvalitets lyd- og bildeprodukter i alle prisklasser.

Vi er spesielt stolte over å kunne tilby meget gode demonstrasjonsrom for våre kunder, både på lyd- og bildeprodukter. Sound Planet tar nemlig et av denne bransjens hovedutfordringer på alvor; mangelen på optimale demonstrasjonsforhold. Vi benytter profesjonelle aktører for å optimalisere våre demorom, og gjør det vi kan for å sikre våre kunder en best mulig lyd- og bildeopplevelse.

Våre egne agenturer vil selvfølgelig være godt representert:

Ayon Audio
YBA
Kudos Audio
Gemme Audio
Revolver Audio
Stockfisch Records


I tillegg er vi meget stolte over å føre produkter fra blant andre disse produsentene:


Electrocompaniet
Audiovector
Marantz
Loewe
Martin Logan
Avielo by projectiondesign!
KEF
Naim
Klipsch
Piega
Onkyo
Rega
Audio Pro
Rotel
Tangent
Sharp

Sound Planet sitt konsept bygger på et godt utvalg i alle prisklasser, der du får gode råd og veiledning med en hyggelig atmosfære på kjøpet. Vi serverer deg mer enn gjerne en god kopp kaffe mens du nyter din musikk eller dine bilder. I tillegg til salg av musikk og film, vil det også være mulig å kjøpe kunst, da Sound Planet vil ha rullerende utstillinger av lokale billedkunstnere i sine lokaler.

Sound Planet vil også jevnlig avholde temakvelder, kurs og produktpresentasjoner, så det gjelder å følge med på våre nettsider i tiden som kommer.

For mer informasjon om Sound Planet AS og etableringen av vår nye forretning, ta kontakt med daglig leder Rune Åsenden på:

Web: www.soundplanet.no
Mail: post@soundplanet.no
Telefon (+47) 95 20 20 95
 

Vedlegg

Kommentarer

Anfield

Overivrig entusiast
Ble medlem
19.09.2004
Innlegg
926
Antall liker
42
Da har vi gleden av å informere om at byggingen av butikken har startet, og er således i rute i forhold til åpningen fredag 3 oktober 2008.

Vi vil forsøke å komme med oppdateringer, og eventuelt bilder i denne tråden etterhvert som vi har noe interessant å melde.

Ellers så vil vi hele tiden oppdatere vår hjemmeside, så sjekk ut www.soundplanet.no fremover.
 

Informasjon om bruker

Anfield
Overivrig entusiast
Medlem siden
Antall liker
42
Link til alle artikler
3
Anfield sine annonser
Bransjenyheter
Sound Planet åpner ny lyd- og bildeforretning i Arendal!

Sound Planet åpner ny lyd- og bildeforretning i Arendal!

  • 3
Sound Planet åpner ny frittstående lyd- og bildeforretning i Arendal Sound Planet kom inn som en ny og spennende aktør på det norske HIFI-kartet på slutten av 2007 da vi introduserte YBA og Ayon...
Fortsett
Bransjenyheter
Sound Planet endelig på nett!

Sound Planet endelig på nett!

  • 0
Sound Planet er en ny aktør på det norske Hi-Fi-markedet. Vi er importør av høykvalitets lydprodukter og vil selge direkte til kunde gjennom sin nettside www.soundplanet.no, samt gjennom spesielt...
Fortsett
Topp Bunn