Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Dec 2006
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  798
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Formalisering av Arendal Lydlaug?

  Det har tidligere vært diskutert om Lydlauget skal ta steget inn i en mer formalisert form. I denne tråden ønskes jeg å ha en åpen og saklig diskusjon om hvorvidt vi skal la Lauget være i den form det er nå eller om vi skal ta steget til å være en formell klubb for HiFi og musikk-interesserte personer.

  Uansett hvilken form Arendal Lyd-Laug tar, så mener jeg formålet fortsatt skal være å drive aktiviteter som fremmer våre medlemmers glede av musikk og musikk-gjengivende utstyr. Denne type aktiviteter kan være hjemme-hos besøk, tester, messebesøk, besøk i forretninger eller andre former for aktiviteter som medlemmene selv bidrar med.

  Så kom med deres innspill!

 2. #2
  Overivrig entusiast GjeEsp's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2006
  Sted
  Arendal
  Innlegg
  575
  Tagget i
  0 Innlegg

  Formalisering av Arendal Lydlaug?

  Flott Tom Erik! Gikk sikkert tydelig frem av mitt innlegg i julebordtråden at jeg synes en formalisering av lydlauget er en god ide som vi bør se nærmere på. Vel, da må jeg tilbake til snekringa
  Mh Gjert
  Verity Audio Leonore, NAT Se2 Se, Ancient Audio Lektor Prime, Avid Diva II, DV20x, ASR Mini basis mkIII og Cardas ledninger
  Tv-HT: Avantgarde Acoustic Zero 1 Pro


 3. #3
  Overivrig entusiast StereoJoe's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  651
  Tagget i
  0 Innlegg

  Formalisering av Arendal Lydlaug?

  Støtter forslaget om en formalisering av lydlauget, jeg tror det er smart bl.a. med tanke på å ha ryddige forhold til bransjeaktører. Samtidig må det være en viss takhøyde og mulighet for å gjøre ting så enkelt som mulig. Kanskje vi kan snakke litt om dette under neste samling?
  AA Paganini+DP DAC 8.0, Rega Planar 3 m DV20 XM, Trigon Vanguard II og NAD 414, Dynamic Precision dpC1b, Dynamic Precision dpA1b, Dynabel Euforia. Blue Jeans Cable, Goertz, Anti-Cables.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed