Side 2 av 2 FørsteFørste 12
Resultater 21 til 25 av 25
Abonnér på denne tråden
 1. #21
  Æresmedlem Asbjørn's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  20,379
  Tagget i
  27 Innlegg
  Det er samme DSP, ja. Forskjellen er endret jordingsskjema på kretskortet og nyere opamper. Den første versjonen av kretslayouten fikk nok en del støy fra de digitale kretsene inn på det analoge jordplanet. Etter at jordingen ble endret forsvant den tilsløringen totalt. HDP4 og 5 låter likt, men jeg mener at HDP3 har en litt varmere karakter. Jeg måtte gjøre noen små justeringer i eq-profil etter å ha byttet fra HDP3 til HDZp4.

 2. #22
  Hifi Freak The Shy's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2017
  Innlegg
  3,913
  Tagget i
  0 Innlegg
  DEQX HDP3 var i mine øre mye bedre enn DEQX 2.6. Den var umulig å få ned skuldrene med - hard, stikkende og uvennlig mot øret. Prøvde de fleste triks men den samme signaturen lå der. Ble overrasket når den oppgraderte (HDP3) kom tilbake. Da ble alle innstillinger behagelig å høre på, og det ble liksom ikke så nøye hvordan kalibreringsprosessen ble gjennomført. Stor forskjell vil jeg si.
  Nå bruker jeg Audiolense og Lynx Aurora 8, som igjen er myyyee!! bedre enn HDP3 igjen
  Siste redigert av The Shy; 08.11.2019 kl. 09:18.

 3. #23
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Aug 2010
  Innlegg
  87
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Asbjørn Se Innlegg
  Sitat Sitat fra tkr Se Innlegg
  Dirac kjenner jeg ikke, men de andre tre enhetene du har på listen din kan da alle brukes til å implementere delefilter også.

  mvh

  Edit: Har også hatt DEQX, som ikke akkurat overveldet meg lydmessig. ADCen var det som var det svakeste leddet, IMO. Dette var vel å merke en tidligere versjon. Såvidt jeg har forstått, er de nyere versjonene bedre.
  Jeg har DEQX HDP3, HDP4 og HDP5, og har tidligere hatt PDC2.6P. Jeg kan bekrefte at modellene fra HDP3 og fremover låter langt bedre enn de første PDC2.6P. Den første tilførte uakseptabelt mye støy og «grått slør», spesielt med analog input. Nåværende modeller er transparente også med analog input. Det låter eksakt likt om jeg tar digitalsignal fra Logitech Transporter til DEQX eller om jeg D/A-konverterer i Transporter og A/D-konverterer i DEQX før ny D/A-konvertering der. (Si fra om noen behøver en HDP3 med trafo-balanserte utganger. Har ikke somlet meg til å legge ut annonse på bruktbørsen ennå.)
  PM sendt 🙂

 4. #24
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2003
  Innlegg
  2,648
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Torolan Se Innlegg
  Jeg har stor tro på denne nye fra DSPeaker : https://www.lsound.no/collections/st...r-anti-mode-x4

  Jeg hadde den gamle Dualcore modellen og den var slett ikke dum
  ENDELIG et nytt produkt for oss som har systemer og behov som gjør PC basert uoverkommelig eller umulig. Er fornøyd med det jeg har i dag, men den der skal jeg legge på minnet. En stand-alone boks med "alt" av tilkoblinger + romkorreksjon og mulighet for bruk som preamp er dessverre alt for sjeldent å se, og prisene er ofte hinsides.
  Bladelius - Accuphase - Bel Canto - Cary - Sony - Beyma - Sonus Faber - Logitech - Oppo - T+A - BASH - Monitor Audio - Calyx - KingRex - Teddy Pardo

 5. #25
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Aug 2010
  Innlegg
  87
  Tagget i
  0 Innlegg
  Fyrer av det som sikkert er eit skikkelig nybegynnerspørsmål no, men slik er det

  Er volumstyring uavhengig av romkorreksjon/dsp?
  Grunnen til at eg spør er at eg har ingen mulighet til å forbikoble den analoge volumkontrollen på forsterkeren eg har idag. Greit nok, eg kjem nok til å gå tilbake til effekttrinn etterkvart, men begynte å tenke over det generelt.
  Har mulighet til å styre volum digitalt på Oppo bdp-105 som er kilde i anlegget, samt analogt på forsterkeren.

  Ville det vert noko gevinst i å la dsp-enheten ta seg av volumstyring, eller er det akkurat det samme kvar dette gjeres?

Side 2 av 2 FørsteFørste 12

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed