Rega Planar 3 2016 pickup

Aasbakk

Hi-Fi interessert
Ble medlem
15.02.2017
Innlegg
55
Antall liker
16
Sted
Ådalsbruk
Har i det siste blitt mer og mer interessert i god lyd, og investert i noe bedre anlegg enn hva jeg er vant til fra tidligere. Densen elektronikk, Rega Planar 3 2016 med Ortofon OM40.
Det jeg lurer på nå er om jeg skal vurdere en annen pickup. Føler at OM40 kanskje er litt tørr og klinisk. Den spiller veldig bra, men jeg mangler litt av den analoge følelsen syns jeg. Har kikket på Dynavector 10x5 og Goldring 1042, men er usikker. jeg spiller mest rock og litt pop.
 

Salmacis

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
28.03.2002
Innlegg
245
Antall liker
179
Sted
Viken
Torget vurderinger
5
Kjenner 10x5 kun fra det jeg har lest, og den får mye skryt. Er annet mulig valg er Ortofon 2M Black.

Jeg har selv Goldring 1042 og jeg liker den veldig godt. I mine ører knuste den Elys 2 på alle parametre. Den spiller rett og slett musikk. Organisk og godt med detaljer. Sjekk den opp mot 10x5 og evt 2M Black, og velg den du liker best 😊
 
Z

Zomby_Woof

Gjest
Prøv å søke på forumet også. Det er skrevet side opp og side ned om Rega her inne. Pickuper er diskutert i det vide og brede, med tildels grundige og velformulerte beskrivelser av fordeler og ulemper.

Dette er sikkert tråd nummer tretusenfirehundreogsekstiåtte om akkurat dette temaet. Ikke vrang vilje, men jeg tror mange begynner å miste motivasjonen for å svare det samme på det samme spørsmålet etterhvert.

Dermed står du der med en god anbefaling så langt, men bare den ene.
 
Topp Bunn