Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Forklaringen.

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Rudi's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Sted
  Syd for det nordre, øst for det vestre, så m.a.o midt ute i skauen der hvor ulvene vanker.
  Innlegg
  5,144
  Tagget i
  2 Innlegg
  Torget
  2
  ルディさん Analog-testskribbler og hvistnok vinyl Guru for bla www.Audiophile.no Har drevet med platespiller hobbyen i over 40 år, så litt erfaring har jeg. Har testet 50 armer, 67 Riaa'er og 359 pickuper August 2018. 150 av pickupene har jeg publisert tester på. Når jeg er på HFS er det fordi analog lyd er min store interesse. Mine tester og pickuplista kan du lese under Rudi's vinylhjørne på Audiophile.no. Til info: Jeg får IKKE betalt for mine skriblerier/tester av noen.....desverre .

 2. #2
  Overivrig entusiast toillball's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2012
  Innlegg
  778
  Tagget i
  0 Innlegg
  Før lagde man ting som skulle vare i årevis, være bedre enn konkurentene og man var stolte av fabrikken og merkenavnet sitt.
  Nå lages ting som skal vare ut garantiperioden, være billigere enn konkurentene og den billigste fabrikken får sette merkenavnet på produktet som selges.

  Jeg jobber som sykkelreperatør (orginalt nok), og hvordan kan det ha seg at et hjullager eller kranklager på en 50 år gammel sykkel er i bedre skikk enn på en 5 år gammel sykkel? At gummien fortsatt er myk og inntakt på mange dekk fra Askim Gummivarefabrikk, mens "gummien" på ditt 3 år gamle dekk har sprukket opp overalt? At et Sachs 3-girsnav fra tidlig 70-tall kan med en oljeskvett i ny og ne holdes ved like i 50 år, mens Shimano sitt moderne 3-girsnav knapt overlever etpar vintre?
  Har noen noensinne slitt istykker felgveggen på en gammel DBS Kilimanjaro med aluminium fra Norsk Hydro, mens moderne felger slites istykker av bremseklossene etter 2 års tid?

  Ingen tvil om at kvaliteten på dagens produkter er lavere enn før. Men i et samfunn med overforbruk trenger jo ikke kvaliteten være bedre heller....
  Huset fullt av trekledd skrot.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Siggerud
  Innlegg
  1,576
  Tagget i
  1 Innlegg
  For 35-40 år siden kostet en anstendig forsterker en månedslønn. Betaler man en brutto månedslønn idag, får man fortsatt en velbygget forsterker. Men, man rasker med seg en 3 kgs plastikk-surroundreceiver på 5x150watt, 5 høyttalere, sub og bd-spiller for 3990,- fra Elkjip, spiller mp3 filer og blir overrasket når man deretter opplever at en 30 kgs tanks Pioneer bygde i 1978 låter ( mye ) bedre.
  Siste redigert av Petre; 16.11.2012 kl. 14:44.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed