Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Jul 2012
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Prisantydning Rauna Leira

  Halla!

  Jeg har et par Rauna Leira-høyttalere fra 80-tallet liggende. Det ene basselementet er sprengt, og de trenger helst ny lakk...
  Siste redigert av Kjell_Kranzberg; 19.07.2012 kl. 08:59.

 2. #2
  Hifi Freak Rudi's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Sted
  Syd for det nordre, øst for det vestre, så m.a.o midt ute i skauen der hvor ulvene vanker.
  Innlegg
  5,223
  Tagget i
  3 Innlegg
  Det har vært solgt 3 slike sett via finn.no i år som jeg har sett, alle tre sett i grei tilstand og ingen av de har gått for over 1500 kroner, de billigste gikk for 700.- og de står hjemme hos en glad og fornøyd kamerat, et lag med strukturmaling og de så ut som nye.
  ルディさん Analog-testskribbler og hvistnok vinyl Guru for bla www.Audiophile.no Har drevet med platespiller hobbyen i over 40 år, så litt erfaring har jeg. Har testet 50 armer, 67 Riaa'er og 359 pickuper August 2018. 150 av pickupene har jeg publisert tester på. Når jeg er på HFS er det fordi analog lyd er min store interesse. Mine tester og pickuplista kan du lese under Rudi's vinylhjørne på Audiophile.no. Til info: Jeg får IKKE betalt for mine skriblerier/tester av noen.....desverre .

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed