Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Apr 2012
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Sansui au 20000

  Jeg søkte etter en sansui au 20000 her på hifisentralen og fikk tips om etpar. Jeg er iferd med å kjøpe en av dem ,men er ikke helt sikker på om jeg bør gjøre det. Grunnen er at selgeren opplyser at når han kobler inn eq delen, så "tar" den ikke likt på høyre og venstre side.
  Forsterkeren er jo fra midt på 70 tallet,så det jeg lurer på er om dette er et symptom på noe alvorlig som ikke kan fixes eller om det er noe en sevice
  kan ordne opp i...Skulle også likt å vite om noen som kunne tatt en helsjekk på denne gamle godbiten om jeg ender opp med å kjøpe den.

  Fred

  Kjartan

 2. #2
  Bransjemedlem Audiomix's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  11,118
  Tagget i
  5 Innlegg
  Album
  7
  Torget
  34
  Kan tenkes det bare er dårlig kontakt i potmeter eller hva det er som regulerer.
  Ikke uvanlig på så gammel elektronikk.
  Hans - DIY'er

 3. #3
  Medlem
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  14
  Tagget i
  0 Innlegg
  Alt kan fikses. Det skal jo noe til å finne en som alt er 100% på etter 37-38 år? Da må den være total-renovert. Disse forsterkerene var ikke kjent for å være de mest stabile, jeg fikk feil på min i 1978-79. Det startet med at den ene kanalen ble ustabil, skurret, så koblet den inn igjen, og alt var iorden. Dette uttartet til at alle utg-transistorene tok kveld. Kostbar rep. Han som kjøpte den av meg, fikk også feil som ødela utgangene. Om dette skjedde en eller flere ganger, husker jeg ikke. Nå har jeg den tilbake hos meg igjen. Komplett med nye utg. transistorer. Den har fremdeles en ustabilitet, som ligner på det som skjedde i 78. Jeg har vært rask til å koble ut høyttalerne når dette har skjedd. Sist det skjedde var jeg ikke rask nok, resultat: en defekt seas 8". Sveiset fast spole. Planlegger å få den gjennomgått av en proff, når jeg får råd. Regner med å bytte en del kondensatorer minimum. Men i mine øyne er det verdt det. Dette er et unikt stykke japansk elektronikk, bygd med lite fokus på utgifter.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed