Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Mulelid
  Guest

  ITT platespiller..

  Har en ITT HiFi 8010B platespiller, og etter å ha lett etter noe her i hobbyrommet kom jeg over servicemanualen til en Radionette TT 5000. Var det ITT som lagde den også, eller ser jeg syner? ITT'en er forresten bra til å være så enkelt laget, så vil jo tro TT 5000 med mer avansert arm m/lodd kan være en god type å bygge noe brukbart fra. Ser ut til å være samme som TT 5000 i Soundmaster 240 m.fl., og den får man jo "gratis"?

 2. #2
  Hifi-entusiast kkrog's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  160
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: ITT platespiller..

  Hei!
  Vet ikke om de er den samme spilleren, men radionette TT5000 og Tandberg TT5000 er den samme. Sitter arm med lodd på min TT5000.Har en Tandberg som det sitter Radionette skilt på bak. Produksjonsfeil?!
  ITT solgte Tandberg 3034 som ITT 3020, så en sammenheng er det der. Hart hørt rykter om at ITT lisensproduserte Tandberg utstyr, så da kan det vel ha vært slik andre veien også.
  På min TT5000 satte jeg på nytt headshell med Ortofon MM element og det ble overraskende bra. Ikke som Dual eller Thorens men dog...
  Joda har lydutstyr og mye rart

 3. #3
  Æresmedlem Pink_Panther's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  13,117
  Tagget i
  1 Innlegg

  Re: ITT platespiller..

  Jeg er ikke helt sikker på hvem som har produsert denne spilleren, men det jeg vet er at ingen av de nevnte har produsert den. De har ikke produsert platespillere selv.
  Tandberg har brukt bl.a. Garrard og Dual og Thorens som "sine" spillere. Radionette har brukt BSR og PE. Man har fått kjøpt Lenco med ITT logo.
  Er det fremskritt om en kannibal bruker kniv og gaffel?

  Stanislaw Jerzy Lec


 4. #4
  Hifi-entusiast kkrog's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2006
  Innlegg
  160
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: ITT platespiller..

  Hei!
  Vet ikke hvem som produserte dette med sikkerhet. Men er blitt fortalt at Tandberg og Radionette TT5000 ble sammensatt i Sandvika.
  Noen her som vet mer om dette?
  Joda har lydutstyr og mye rart

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed