Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: TD 20A

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Sep 2010
  Innlegg
  15
  Tagget i
  0 Innlegg

  TD 20A

  Har fått tak i en TD 20A. Når jeg skal gjøre opptak ser jeg, at det er er signal inn, men det registreres ingenting på båndet. Det som var på båndet fra før slettes, men det jeg spiller inn hører jeg ingenting til. Vet noen hva som har skjedd og hva som må gjøres ??

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2006
  Innlegg
  1,052
  Tagget i
  0 Innlegg

  TD 20A

  Har du skjekket at knappen nederst til venstre står på "source"? -At rec select står på on? -Og at volumkontrollene er skrudd tilstrekkelig opp,inkludert master volume?

  Om alt dette er i orden,må det enten være feil med tilkoplingskablene (feks satt inn i out i stedet for in),eller så ligger det vel an for at innspillingshodet er utslitt. Da må det byttes dessverre,og de finnes ikke i bøtter og spann lenger,for å si det slik.
  Noen av de som har å selge,tar også så mye for dem at det i mange tilfeller er like greit å kjøpe en ny delemaskin i stedet.

  Om ikke noe annet hjelper,så ta kontakt med Tor Modalen i Oslo.( teletor.no )
  Han kan helt sikker hjelpe deg.Det er også godt mulig han har nye hoder til en overkommelig pris,uten at jeg vet det sikkert.
  Mvh Rune

 3. #3
  Lars.N
  Guest

  TD 20A

  Bruker manualer / service ligger her : http://www.sportsbil.com/tandberg/

  Mvh

  Lars

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed