Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert rosros's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  58
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Torget
  1

  Threshold NS-10

  Jeg har fått tak i en Threshold NS-10. Den er fra 1977, gullalderen for vinyl. Har mange meget gode riaatrinn men Threshold NS-10 brukt som riaa er bare det beste jeg har lyttet til.
  Maken til detaljer, holografi, dynamikk, bassgengivelse, ryddighet, stillhet osv. har jeg ikke hørt tidligere. Kjøpte den for 3000,- og det fulgte med Threshold M1 stepup som er en separat boks som henter strøm fra Threshold NS-10. Har ikke testet stepupen men gleder meg til det for her er det muligheter for 4 forskjellige tilkobliner for MC pickuper. Er det noen andre der ute som kjenner denne og som bruker den daglig. Jeg vet den ble laget i en meget kort periode på 70-tallet så det er vel ikke så mange av den her i Norge. Tror den ble forhandlet av Bohas. Det er Nelson Pass som står bak konstruksjonen. Håper og høre fra noen som har den for dette var bare helt "konge"
  Vedlagte bilder Vedlagte bilder   

 2. #2
  Hifi Freak FZ's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2002
  Innlegg
  3,601
  Tagget i
  0 Innlegg

  Threshold NS-10

  Jeg hadde Threshold NS-10 på slutten av 70-tallet. Boahs hadde ikke noe med disse å gjøre, men derimot Bolse (innehaver av Oslo Hi-Fi center på den tiden) solgte disse.
  Brukte den aldri som kun RIAA-forsterker, men som full for-forsterker. Byttet den ganske raskt til Spatial Coherence TVA-1 og så Audio Research SP-6B. I mine ører spilte de to siste en god del bedre enn NS-10, særlig SP-6B.
  Makkeren til NS-10 var effekttrinnet 400A. Hadde denne også på den tiden, men ble byttet ut med ARC D-79 etter et par år.

 3. #3
  Hifi Freak Kabeldragern's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Sted
  Kristiansund
  Innlegg
  4,228
  Tagget i
  0 Innlegg

  Threshold NS-10

  Hadde kun RIAA-trinnet for lenge siden. Det var en DIY utgave, utarbeidet av en luring på NTH engang på 70'tallet. Den låt helt fortreffelig husker jeg...

  Indre oppløsning og derav detaljer og holografi var dens styrke!

  K.
  Information is not knowledge - Knowledge is not wisdom - Wisdom is not truth - Truth is not beauty - Beauty is not love - Love is not music - Music is THE BEST... - FZ

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed