Side 1 av 13 12311 ... SisteSiste
Resultater 1 til 20 av 258
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Vidar11's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  147
  Tagget i
  0 Innlegg

  The power of Isotek

  Da er det vel på tide med egen vennetråd for Isotek.

  Det var i høst jeg ble anbefalt å teste ut Isotek Titan strømfilter. Jeg har forlengst innsett verdien av å jobbe med strømmen for å få anlegget til å låte best mulig, så Titanen kom i hus og ble installert. Anlegget jeg har koster flesk. Hvis jeg skulle kjøpt alt jeg har til veiledene pris idag, ville jeg passert 1 million med klar margin. Så potensialet i elektronikk, kabler og høyttalere skulle være der. I tillegg har jeg jobbet mye med rommet. Målinger med påfølgende tiltak har bidratt til at jeg etterhvert har fått et godt resultat.

  En slik Titan koster rundt 25 000 og jeg erfarte at effekten av dette strømfilteret er vesentlig større enn jeg hadde trodd på forhånd. Effekten er gjennomgripende da filteret påvirker alle komponentene i anlegget. Man kunne jo kaste seg ut i en orgie av klisjeer her, men jeg skal heller forsøke å formidle noenlunde nøkternt hva jeg opplevde:

  -Vesentlig lavere støygulv
  -Bedre instrumentseparasjon
  -Større dybde og bredde
  -Mer organisk
  -Dypere bass med større autoritet
  -Luftigere diskant
  -Mer snert i percusjonen
  -Glattere overtonestruktur
  -Flere detaljer
  -Større presisjon

  Kortere sagt: En klar forbedring på alle områder.

  Så ville skjebnen at jeg skulle få muligheten til å prøve storebroren, altså Isotek Supertitan. Og da ble man jo en smule paff, ikke så rent lite satt ut. For dette er klart den enkeltkomponenten som har hatt størst effekt på lyden i mitt rom. Mer av alt og i tillegg vesentlig større dynamikk enn i den vanlige Titanen. Supertitan leveres med en skikkelig seriøs nettkabel kalt "Intense" (tror jeg).

  Mer om selve produktet her:

  IsoTek - EVO3 SUPER TITAN

  Supertitanen kommer ikke ut av rommet mitt. Forbedringene er konkrete og helt grunnleggende og jeg tror at jo høyere kvalitet man har på sitt system, jo større vil effekten bli. Nå er jo denne hobbyen ganske kostbar og vi er nok litt nerdete vi som holder på med dette. Derfor er vi ikke så veldig mange. Men nettopp derfor vil jeg gjerne dele disse erfaringene. Mye tyder på at Isotek har knekt noen koder og leverer produkter av meget høy kvalitet og ikke minst for enhver lommebok. Det ryktes for øvrig at det er en ny og oppgradert Titan på vei. Altså lillebroren til min Supertitan.

  Jeg anbefaler alle å sjekke ut produktene til Isotek. Jeg har virkelig blitt nysgjerrig på flere av produktene derfra.
  Burmester 069 CD-spiller, Burmester 911 forsterker, Kharma Db9s, Audio Insight Isovolt, Nordost Odin Kabler, Bassocontinuo rack

 2. #2
  Hifi Freak skorob's Avatar
  Ble medlem
  May 2012
  Sted
  Brumunddal
  Innlegg
  3,031
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har selv Isotek Aquarius og syns den gjør nytta si. Digitalt blir enda mer "analogt" i mitt oppsett. Syncro kabelen hadde ingen merkbare fordeler i mitt oppsett.

 3. #3
  Hifi Freak ou812rh's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,557
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Melder meg inn med en Aquarius evo. 3. Har tidligere hatt minisub GII så Isotek produkter gjør helt klart nytten sin i mine ører.

  Navn:   image.jpg
Visninger: 4987
Størrelse: 76.9 Kb.

  OU812
  Densen DenDac 50/B-330+, Avid Pellere, Michell GyroDec, SME 309, Lyra Kleos, Bluesound Vault 2, Piega Coax 511, Isotek EVO3 Sigmas, Whistler Coanda, Audience AU24 SE, Nordost, Oyaide, Audioquest, Vibrapods, HiFi Tuning, crTech

 4. #4
  Hifi-entusiast RonnyJohansen's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2010
  Sted
  Rognan
  Innlegg
  214
  Tagget i
  0 Innlegg
  Melder meg inn med IsoTek GII Sigmas, jeg er svært fornøyd med den!

  Navn:   Mitt IsoTek GII Sigmas.jpg
Visninger: 4566
Størrelse: 60.1 Kb

 5. #5
  Hifi-interessert PowerQuality's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2012
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  94
  Tagget i
  0 Innlegg
  Dere har oppdaget nytten av lavpassfiltre for å skjerme elektronikken deres for støy fra nettet. Det er bra, da blir det mindre problemer, både med tanke på lydkvalitet og levetid på nedstrøms komponenter.

  Tillater meg å tipse om at en 3kVA trafo fra Noratel gjør samme jobben og koster 1/3 av prisen. Gjerne kombinert med pluggbare overspenningsvern fra Clas Ohlson.

  Ikke ment som kritikk mot Isotek, men penger spart er penger tjent!

 6. #6
  Hifi Freak ymir's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Innlegg
  3,114
  Tagget i
  5 Innlegg

  5.4 - POWER ISOLATION, FILTERS, AND “BALANCED POWER”

  http://www.jensen-transformers.com/a...%20seminar.pdf

  Treating the power line to get rid of noise is like using a shotgun instead of a silver bullet to target the problem!

  Because system noises are most frequently coupled from the power line, solutions which
  somehow “cleanse” or “purify” it have great intuitive appeal. However, in this author’s experience,
  such treatments usually produce marginal improvements, if any. Generally, the most cost-effective
  solution is to identify and eliminate the ground loops or other problems which allow the noise to
  couple into signal paths. This approach solves the real problem. Treating the power
  line to get rid of noise is like using a shotgun instead of a silver bullet to target the
  problem!  Men det må skilles mellom spenningskvalitet og nettstøy,EMC/EMI

  EMI / RFI Frequently Asked Question

  Lovdata - Forskrift om leveringskvalitet i kraftsystemet

 7. #7
  Hifi Freak ymir's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2013
  Innlegg
  3,114
  Tagget i
  5 Innlegg
  Isotek strømfiltre
  Anmeldelse af: Mikkel Gige [12.02.2014] Print testen
  I denne test ser vi nærmere på 3 strømfilterløsninger fra Isotek, som alle holder sig inden for en økonomisk rækkevidde for de fleste. Og dertil et DC filter, som gør en overraskende stor forskel, men er i en mere ”eksotisk” prisklasse
  Strømmen fra stikkontakten har en stor indflydelse på systemets samlede ydelse. Mange forsøger desperat, at ændre på dette med eksotiske strømkabler, som ofte har ringe eller ingen effekt. I stedet bør man prøve med et godt filter, som fjerner alle unoderne fra andre apparater i husholdningen, naboen, eller den nærmeste industris ”støjende” maskiner.
  Det er gennem EU-lov påbudt, at alle 230V apparater skal have støjfiltre, men disse har ofte ingen effekt, og derfor sendes der en masse støj retur, sammen med strømmen. Og nogle gange rykkes der også ved fasen, således at der opstår DC på lysnettet, hvilket især trafoerne i vores hifi udstyr ikke kan lide.
  De tre filtre i denne test er alle fra den lave ende af Isotek’s omfattende sortiment. Der er tale om to strømskinner, og et ”fullsize” apparat, alle med udgange til 6 apparater. Den primære forskel på de tre er, hvor meget strøm de beskytte imod, uden at de tilkoblede apparater tager skade. De kan alle belastes med 2300 watt simultant.
  Den mindste model hedder Polaris, og er sat sammen af to profiler i stål og aluminium. De 6 schuko stik sidder samlet 3 og 3, med et emblem i midten med en blå diode, som indikerer at der er strøm i skinnen. Det er også herunder, at filteret sidder. Alle stik sidder i parallel med filteret, og får samme kapacitet.
  Næste model er Sirius som har samme layout som Polaris ind- og udvendigt, men er samlet i en kraftig aluminiumsprofil, der omslutter stikkene. Disse sidder igen 3 og 3 med filteret i midten under emblemet. Eneste forskelle er, at Sirius kan beskytte mod stærkere strøm, samt at filteret er kraftigere dimensioneret.
  Solus er bygget ind i traditionelt kabinet, til at placere på en hylde. Specifikationerne er meget lig Sirius, men selve filteret er endnu kraftigere dimensioneret, og filtreringen er derfor teoretisk bedre. Dog er det lidt skuffende at kigge indenfor i kabinettet, for udover et print på 15 x 15 cm, er der kun luft. Igen er det indvendige layout magen til de to andre filtre, med alle stik i parallel.
  Sidst men ikke mindst, er der DC-filteret Syncro. Det er faktisk bare et GII Optimum strømkabel fra Isotek’s eget sortiment, som er blevet delt over på midten, hvor den aktive elektronik sidder. Desværre kan man ikke se hvad dette består af, da det er støbt ind i en epoxyklump, som igen sidder inde i en aluminiums-cylinder. Men et kig på andre DC filtre afslører, at der sikkert bare er tale om en stor elektrolyt-kondensator, samt en række dioder. Og set i det lys, så er Syncro meget dyr. Men som I kan læse nedenfor, så er effekten af Syncro ikke at kimse ad.
  Med til testen lånte jeg et apparat, som kan måle støjen på lysnettet. Det sættes blot i stikkontakten, og på et 3-cifret display kan resultatet aflæses i ”Parts per 1000”. Og det var noget af en øjenåbner, at måle støjen fra kontakterne i og omkring lytterummet. Generelt lå niveauet omkring 725-750, men lige ved siden af et køleskab, der kørte, slog den ud på ”Max” og kunne ikke aflæse resultatet.
  De tre filtre havde meget forskellig effektivitetsgrad, og hvor Polaris kun fjernede ca. 10 % af støjen (650), fjernede Sirius hele ca. 90 % (075), mens Solus fjernede imponerende 97 % (025). Syncro fjernede slet ikke noget støj. Men det mest imponerende var Brinck selvbyg filteret, som benyttes til hverdag i lytterummet… det fjernede 100 % af støjen (000)! Med til historien hører så, at Isotek filtrene er anderledes konstrueret ved, at komponenterne udelukkende sidder i parallel med strømmen. På Brinck filteret er der komponenter i serie med strømmen, og det kan teoretisk begrænse det dynamiske strømtræk. Omvendt dæmper komponenter i parallel ikke lige så effektivt. Begge dele kan være et kompromis, hvis filteret ikke er dimensioneret korrekt i forhold til det setup, det skal fungere med.
  På de større modeller fra Isotek, er udtagene opdelt i zoner til effekttrin og alt det andet. Samtidig er der individuelle filtre pr. apparat. Parallel til effekttrin med dynamiske strømtræk, og seriel til alt det andet, der har et mere statisk strømtræk.
  Men inden man overhovedet overvejer at forbedre den strøm, som éns anlæg skal ”leve” af, så skal man have styr på 230V fasen. Er fasen vendt forkert, så kan det påvirke lyden negativt, uanset hvor godt filteret er. Ofte vil det betyde en hård og kantet lyd. Og det er vigtigt, at alle apparater har korrekt fase.
  Nogle vil mene, at det er ligegyldigt, da det alligevel er vekselstrøm. Og det er egentlig også rigtigt så længe, at vi taler om lamper, hårde hvidevarer og andre dagligdags ting. Og det er da heller ikke alt hifi udstyr, som lader sig påvirke af, om fasen er vendt korrekt eller ej. Dog har jeg ligefrem oplevet spare-pærer, som summede hørbart hvis fasen var vendt forkert!
  En nem måde at checke om fasen er vendt korrekt er, at koble alle apparater til 230V, men uden signal- og højttalerkabler. Ved at lade en fingerspids glide frem og tilbage på f.eks. fronten, vil man kunne mærke større ”modstand”, når fasen er vendt forkert. Er fasen korrekt, vil der ikke opleves denne ”modstand. Man kan også købe sig fattig i specielle dimser til formålet, men tricket med fingeren fungerer fint. Under testen blev fasen checket hver gang, et nyt filter blev sat til.
  Lytteindtryk
  Kort beskrevet, så er lyden i lytterummet - uden filter - helt ulidelig! Der er simpelthen for meget støj på lysnettet. Intet udstyr lyder godt, og al musik bliver kantet og hårdt i en grad, som fjerner al lyst til at høre mere. Brinck selvbyg filteret har her udfyldt opgaven til perfektion, ved at fjerne alle unoder. Hvilket målingen også bekræfter, med fed streg under.
  Jeg lagde testen ud med at koble alle apparater til Polaris filteret, med et almindeligt sort ”lakrids”-kabel hen til kontakten. Og trods det, at Polaris ikke fjerner støjen særligt effektivt, så oplevede jeg det faktisk på ét område, som lydende en anelse bedre end Brinck filteret. Det var i toppen, hvor det lød af mere luft omkring bækkener og lignende. Men det var dog ikke uden tilføjelse af en anelse hårdhed og kant, som Brinck filteret slet ikke har.
  Herefter var det Sirius tur, som ligeledes blev koblet til kontakten med samme ”lakrids”-kabel. Forskellen til Polaris var ikke særlig stor. Og jeg kunne endda blive i tvivl om det overhovedet var tilfældet, da der trods alt går nogle minutter med at skifte mellem filtrene. Men noget tydede på, at Sirius havde lidt mere styr på fokus i lydbilledet. Den fysiske forskel mellem Sirius og Polaris er da også primært evnen til, at beskytte mod større strøm hos Sirius. Set i det lys, er det bestemt ikke overraskende, at de opfører sig meget ens.
  Så blev det Solus tur, stadig med ”lakrids”-kabel. Og her tog skiftet noget længere tid, da Solus fylder en del mere bag reolen, og kablerne derfor skulle ”rulles” længere ud. Men forskellen var absolut hørbar. Den sidste rest af hårdhed og kant, som der måtte være med de to andre filtre var pist borte, og lyden var meget lig Brinck filteret. Så her var der ingen forskel at spore i forhold til udgangspunktet.
  Men nu kommer det sjove… det var tid til, at sætte Syncro ind foran alle filtrene på skift. Inden da havde jeg prøvet Syncro uden filter, sammen med den helt almindelige strømskinne, der normalt fordeler strømmen efter Brinck filteret. Og lad mig med det samme slå fast, at Syncro ikke kan noget som helst for sig selv, alene. Den fjerner godt nok DC fra lysnettet, men der slipper så meget støj igennem, at lyden påvirkes lige så negativt som helt uden filter. Det er altså No Go.
  Da Syncro blev sat foran Polaris, resulterede det i, at lydbilledet fuldstændigt kollapsede og mistede fokus. Samtidig blev klangen hård og pågående. Polaris arbejder således bedst alene, uden Syncro. Og det giver da heller ikke mening at sætte de to sammen, når man kigger på prisen.
  Med Sirius og Syncro blev resultatet faktisk rigtig godt. Og næsten lige så godt som Solus, sammen med Syncro… men det kommer om lidt. Der kom mere fokus og ro på tingene. Og det var tydeligt, at arbejdet for både Sirius og resten af setup’et med et, var blevet meget nemmere.
  Men tingene faldt for alvor på plads, da Syncro blev sat foran Solus. Alt blev bedre, og forskellen var som nat og dag, men ikke bare som et udtryk for stor forskel. Hvem har ikke oplevet at éns anlæg lyder bedre i de sene aftentimer, om natten eller i weekenden, hvor industrien har slukket deres store maskiner, og hvor strømmes ikke er lige så ”beskidt” og rodet rundt. Det er det Syncro kan… forvandle nat til dag. For med Syncro og Solus lyder éns setup fuldstændig som i de sene aftentimer, og det på en helt almindelig hverdag!
  Der kommer med et, en enorm ro i lydbilledet, og fokus strammes op i en grad, som jeg ikke troede muligt! Der kommer flere nuancer frem i bassen, og diskanten bliver endnu mildere og klar. Der er ingen antydning af kant eller hårdhed, overhovedet. Samtidig bliver lydbilledet mere tredimensionelt, og placeringerne bliver knivskarpe. Dybden i lydbilledet får også endnu et nyk ind bagved, samtidig med at fokuseringen i dybden forbedres.
  Umiddelbart kan lyden godt opfattes mere mørk og mat fra en start, men stille og roligt går det op for en, at det bare er støjen, som er væk – nogle kalder det ”sort baggrund”. Detaljerne står lige så tydeligere frem, og ”lagkage”-lyden, hvor alle detaljer har sit eget tydelige lag i musikken, bliver endnu tydeligere. Og så bliver dialogen/sangen i musikken også tydeligere, så det er nemmere at følge med i, hvad der rent faktisk bliver sunget.
  Stort set alt blev forbedret i lyden, i større eller mindre grad, og det var nærmest som at få et helt nyt og meget bedre og dyrere setup.
  Men så kommer jokeren… Syncro blev sat sammen med Brinck selvbyg filteret, for det skulle jo selvfølgelig lige prøves. Især efter målingens resultat. For det første var det mindst lige så godt som Syncro og Solus… men for det andet var det måske ligefrem bedre!? Jeg oplevede i hvert fald et nøk mere i graden af naturlighed og varme, som ikke helt kom frem sammen med Solus. Kunne det virkelig være rigtigt? Jeg skiftede frem og tilbage et par gange, og konklusionen var den samme: Syncro og Brinck var lige et mulehår bedre sammen, i forhold til Solus. Jeg er intet mindre end rystet! Det var en ”killer-combo”.
  Samlet konklusion
  Kvaliteten af strømmen til éns setup er vigtig for den samlede ydelse. Men i stedet for at bruge penge på eksotiske strømkabler, som har en mildest talt tvivlsom effekt, så sørg for et godt filter, som kan sættes ind foran alle apparaterne. Til prisen for 4-5 eksotiske strømkabler, kan man få et rigtig godt strømfilter. På reference setup’et benyttes der stadig de 230V kabler, som fulgte med i kassen, dog med en lille undtagelse: Effekttrinene har fået et par 1,5 mm2 kabler, model ”lakrids” i stedet for standard 0,75 mm2 kabler.
  Filtrene fra Isotek i denne test understreger i den grad, at det er vigtigt at have styr på strømmen. Især et sted som lytterummet, som er så plaget af støj på lysnettet. Men det har også sin pris, i kroner og ører! Jeg indrømmer gerne at jeg synes, at prisniveauet er lidt højt, i forhold til hvad, der er inden i Isotek filtrene. Især Syncro DC-filteret virker noget ude af trit med virkeligheden. Men omvendt virker de alle i en grad, der i sig selv godt kan retfærdiggøre prisen. For det vil koste så mange gange mere, hvis apparaterne i sig selv skulle opgraderes til samme niveau. Og har man først oplevet effekten af et godt filter, så er det svært at undvære igen.
  Det produkt der klarer sig bedst i forhold til prisen, er Polaris. Dets ydelse er næsten på niveau med Brinck selvbyg filteret, der benyttes som reference til daglig. Samtidig er Polaris også en strømskinne, hvor det hele er integreret og dermed fylder mindre.
  Så denne konklusion holder mig ikke fra, at anbefale filtrene i denne test. For de virker på deres eget niveau, helt efter hensigten. Og et anlæg uden strømfilter, kan betyde et liv uden musik, der er til at holde ud at høre på!

  Pris:
  Polaris: Kr. 2645,-
  Sirius: Kr. 4495,-
  Solus: Kr. 6290,-
  Syncro: Kr. 10.255,-

 8. #8
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2014
  Innlegg
  113
  Tagget i
  0 Innlegg
  Se även inlägg i annan Isotek tråd
  - Polaris : verkar nog lite hämnande på ljudet, framförallt i basen, m a p klangfärg och dynamik . Gäller äve om atad med Synchro
  - Solus : positiv påverkan på dynamik , klangfärg och rumsupplevelse
  Även om matad med "svart standardkabel
  - Synchro: verksam mot störningar som skapar luftburet trafo-brum. Även om den inte eliminerar helt. Sunchro-matning direkt in i förstärkare: Troligen viss positiv påverkan på dynamik och defintion, framförallt i bas.

 9. #9
  Overivrig entusiast P.O.M.'s Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  801
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ja, jeg har også blitt «hekta« på IsoTek.
  Er strålende fornøyd med EVO3 Aquarius og EVO3 Syncro på stereo’n og nå EVO3
  Sirius på TV anlegget. Har også et par EVO3 Isoplug’er……….
  CEC TL5. CEC DA5. Mitchell & Johnson WLD+211T. Bladelius Thor III Novitas. Dynaudio Confidence C2. REL S5 (2 stk.). IsoTek EVO3 Sigmas, EVO3 Syncro SE, EVO3 Optimum. Kimber Select KS 2120, KS 1136, KS 3035.

 10. #10
  Hifi-entusiast sandecker's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  Oslo / Larvik
  Innlegg
  468
  Tagget i
  0 Innlegg
  Melder meg inn som en Isotek venn med Aquarius og DC Syncro kabel.

  Navn:   Isotek_5.jpg
Visninger: 4502
Størrelse: 44.1 Kb

  Navn:   2013-12-12 18.51.53_2.jpg
Visninger: 4342
Størrelse: 76.5 Kb
  Burmester 001 - 032 - 948 - B50 / Michell TecnoDec - Tecno Arm - Dynavector DV-20X2L / Densen DP-Drive XS / Auralic Aries Mini / AudioInsight IsoVolt / Nordost / Spectral Möbel

 11. #11
  Medlem
  Ble medlem
  Mar 2010
  Sted
  ytre enebakk
  Innlegg
  6
  Tagget i
  0 Innlegg
  Etter vel overstått demo av Jonathan fra Isotek ved OHFC Messen skal jeg definitivt koste på meg litt Isotek. Avanserte produkter trenger å bli forklart grundig! La merke til at han brukte et apparat for å måle forurensningen i strømnettet mot slutten av demoen, noen som har en slik eller kan opplyse meg om hva den het? En sånn måler burde enhver Hi-End elsker ha i hus

 12. #12
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2011
  Sted
  Østlandet
  Innlegg
  166
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra isbiten Se Innlegg
  Etter vel overstått demo av Jonathan fra Isotek ved OHFC Messen skal jeg definitivt koste på meg litt Isotek. Avanserte produkter trenger å bli forklart grundig! La merke til at han brukte et apparat for å måle forurensningen i strømnettet mot slutten av demoen, noen som har en slik eller kan opplyse meg om hva den het? En sånn måler burde enhver Hi-End elsker ha i hus
  Ved kjøp av Isotek produkter trenger du ikke en slik måler (var på samme demo)

 13. #13
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  316
  Tagget i
  0 Innlegg
  Hei,
  noen som kan si noe om forventet levetid på IsoTek strømrensere? Antar dette burde være kvalitet med laaangt liv...eller?
  'Slites' produktet i samme grad som feks en forsterker?
  Noe en bør passe på ved kjøp av 'gammelt' utstyr på 6-8 år og eldre?
  Takker for innspill/erfaringer.

  - Brum
  dP C1b og A1b | Adyton Imagic 2.0 | Audio Physic Rhea-2 | Hegel HD2 | Cambridge 752BD | Edge G CD | T+A DAC 8 | Isotek Sigmas

 14. #14
  Overivrig entusiast P.O.M.'s Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  801
  Tagget i
  0 Innlegg
  Er det noen her som har erfaring med IsoTek EVO3 Aquarius kontra IsoTek EVO3 Sigmas?
  Jeg har en IsoTek EVO3 Aquarius og er strålende fornøyd med den men lurer jo selvfølgelig på om det er noe særlig å hente på å oppgradere til en IsoTek EVO3 Sigmas (tenker jo da spesielt på 16A uttaket).
  CEC TL5. CEC DA5. Mitchell & Johnson WLD+211T. Bladelius Thor III Novitas. Dynaudio Confidence C2. REL S5 (2 stk.). IsoTek EVO3 Sigmas, EVO3 Syncro SE, EVO3 Optimum. Kimber Select KS 2120, KS 1136, KS 3035.

 15. #15
  Hifi Freak ou812rh's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  2,557
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  1
  Sitat Sitat fra P.O.M. Se Innlegg
  Er det noen her som har erfaring med IsoTek EVO3 Aquarius kontra IsoTek EVO3 Sigmas?
  Jeg har en IsoTek EVO3 Aquarius og er strålende fornøyd med den men lurer jo selvfølgelig på om det er noe særlig å hente på å oppgradere til en IsoTek EVO3 Sigmas (tenker jo da spesielt på 16A uttaket).
  Samme lurer jeg på. Har hørt antydninger om at det er enda mer "kropp", oppløsning og tyngde i Sigmas EVO3.

  OU812
  Densen DenDac 50/B-330+, Avid Pellere, Michell GyroDec, SME 309, Lyra Kleos, Bluesound Vault 2, Piega Coax 511, Isotek EVO3 Sigmas, Whistler Coanda, Audience AU24 SE, Nordost, Oyaide, Audioquest, Vibrapods, HiFi Tuning, crTech

 16. #16
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  316
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra ou812rh Se Innlegg
  Sitat Sitat fra P.O.M. Se Innlegg
  Er det noen her som har erfaring med IsoTek EVO3 Aquarius kontra IsoTek EVO3 Sigmas?
  Jeg har en IsoTek EVO3 Aquarius og er strålende fornøyd med den men lurer jo selvfølgelig på om det er noe særlig å hente på å oppgradere til en IsoTek EVO3 Sigmas (tenker jo da spesielt på 16A uttaket).
  Samme lurer jeg på. Har hørt antydninger om at det er enda mer "kropp", oppløsning og tyngde i Sigmas EVO3.

  OU812
  Var i kontakt med Geir T på OHC fredag, og ifølge ham er Sigmas klart bedre en Aquarius...en klasse opp.
  dP C1b og A1b | Adyton Imagic 2.0 | Audio Physic Rhea-2 | Hegel HD2 | Cambridge 752BD | Edge G CD | T+A DAC 8 | Isotek Sigmas

 17. #17
  Overivrig entusiast P.O.M.'s Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  801
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Brum Se Innlegg
  Hei,
  noen som kan si noe om forventet levetid på IsoTek strømrensere? Antar dette burde være kvalitet med laaangt liv...eller?
  'Slites' produktet i samme grad som feks en forsterker?
  Noe en bør passe på ved kjøp av 'gammelt' utstyr på 6-8 år og eldre?
  Takker for innspill/erfaringer.

  - Brum
  Jeg har en IsoTek EVO3 Aquarius, den genererer ikke noe varme så jeg tror ikke det er noe fare for «uttørking» av komponenter i hvert fall. Er strålende fornøyd med denne EVO3 Aquarius’n.
  CEC TL5. CEC DA5. Mitchell & Johnson WLD+211T. Bladelius Thor III Novitas. Dynaudio Confidence C2. REL S5 (2 stk.). IsoTek EVO3 Sigmas, EVO3 Syncro SE, EVO3 Optimum. Kimber Select KS 2120, KS 1136, KS 3035.

 18. #18
  Overivrig entusiast P.O.M.'s Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  801
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Brum Se Innlegg
  Sitat Sitat fra ou812rh Se Innlegg
  Sitat Sitat fra P.O.M. Se Innlegg
  Er det noen her som har erfaring med IsoTek EVO3 Aquarius kontra IsoTek EVO3 Sigmas?
  Jeg har en IsoTek EVO3 Aquarius og er strålende fornøyd med den men lurer jo selvfølgelig på om det er noe særlig å hente på å oppgradere til en IsoTek EVO3 Sigmas (tenker jo da spesielt på 16A uttaket).
  Samme lurer jeg på. Har hørt antydninger om at det er enda mer "kropp", oppløsning og tyngde i Sigmas EVO3.

  OU812
  Var i kontakt med Geir T på OHC fredag, og ifølge ham er Sigmas klart bedre en Aquarius...en klasse opp.
  Er nok redd for at noe av ferie pengene går til «oppgraderings spøkelse» her ja….
  CEC TL5. CEC DA5. Mitchell & Johnson WLD+211T. Bladelius Thor III Novitas. Dynaudio Confidence C2. REL S5 (2 stk.). IsoTek EVO3 Sigmas, EVO3 Syncro SE, EVO3 Optimum. Kimber Select KS 2120, KS 1136, KS 3035.

 19. #19
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2006
  Innlegg
  316
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra P.O.M. Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Brum Se Innlegg
  Sitat Sitat fra ou812rh Se Innlegg
  Sitat Sitat fra P.O.M. Se Innlegg
  Er det noen her som har erfaring med IsoTek EVO3 Aquarius kontra IsoTek EVO3 Sigmas?
  Jeg har en IsoTek EVO3 Aquarius og er strålende fornøyd med den men lurer jo selvfølgelig på om det er noe særlig å hente på å oppgradere til en IsoTek EVO3 Sigmas (tenker jo da spesielt på 16A uttaket).
  Samme lurer jeg på. Har hørt antydninger om at det er enda mer "kropp", oppløsning og tyngde i Sigmas EVO3.

  OU812
  Var i kontakt med Geir T på OHC fredag, og ifølge ham er Sigmas klart bedre en Aquarius...en klasse opp.
  Er nok redd for at noe av ferie pengene går til «oppgraderings spøkelse» her ja….
  Vil tro at det beste vil være å teste Aquarius vs Sigmas i eget oppsett, dersom man har mulighet for det. Ikke sikkert det er verdt å ofre ferien for en evt liten forbedring.... ....men 'been there done that' i tilsvarende situasjoner for en del år og kilo siden
  dP C1b og A1b | Adyton Imagic 2.0 | Audio Physic Rhea-2 | Hegel HD2 | Cambridge 752BD | Edge G CD | T+A DAC 8 | Isotek Sigmas

 20. #20
  Overivrig entusiast P.O.M.'s Avatar
  Ble medlem
  Mar 2004
  Sted
  Kongsberg
  Innlegg
  801
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Brum Se Innlegg
  Sitat Sitat fra P.O.M. Se Innlegg
  Sitat Sitat fra Brum Se Innlegg

  Var i kontakt med Geir T på OHC fredag, og ifølge ham er Sigmas klart bedre en Aquarius...en klasse opp.
  Er nok redd for at noe av ferie pengene går til «oppgraderings spøkelse» her ja….
  Vil tro at det beste vil være å teste Aquarius vs Sigmas i eget oppsett, dersom man har mulighet for det. Ikke sikkert det er verdt å ofre ferien for en evt liten forbedring.... ....men 'been there done that' i tilsvarende situasjoner for en del år og kilo siden
  Ja testing i eget anlegg er jo klart det beste, hilsen en på 52 år som veier 71 kg
  CEC TL5. CEC DA5. Mitchell & Johnson WLD+211T. Bladelius Thor III Novitas. Dynaudio Confidence C2. REL S5 (2 stk.). IsoTek EVO3 Sigmas, EVO3 Syncro SE, EVO3 Optimum. Kimber Select KS 2120, KS 1136, KS 3035.

Side 1 av 13 12311 ... SisteSiste

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed