H

Bowers & Wilkins 704 S2

Status
Denne annonsen er utgått.
Gulvhøyttalere
Selges
Tilstand
Brukt
Utløpsdato
Fylke/land
Oslo
Pris
Kr 14.998
Annonse beskrivelse
Annonse nummer: 222830
Jeg selger mine pent brukte Bowers & Wilkins 704 S2 Gulvstående høyttalere i finnishen Rosenut. Høyttalerne ble kjøpt i November 2017 og er ikke mer enn 2 år gamle. Bowers & Wilkins lanserte disse bare 2 måneder før kjøpstidspunktet. Høyttalerne er blitt behandlet svært pent. Grunnen til at jeg selger dem er simpelten at jeg ønsker å oppgradere til noe større. Det er ingen synlige skader på utsiden av høyttalerne og heller ingen skader på elementene eller diskanten. Jeg har spilt på normalt volum med en forsterker som kan drive disse høyttalerne meget bra. Høyttalerne er ganske så lettdrevne. Så de passer til mange forskjellige forsterkere.

Høyttalerne låter helt fantastisk. Det er mye detaljer og også en del dybde. Digert lydbilde med tanke på størrelsen. Perfekt for dem som vil ha stor lyd men ikke altfor store høyttalere. De er faktisk ikke mer enn 95 cm høye, 25 cm brede og 28 cm dype. Finnishen på disse er en meget pen trefarge kalt Rosenut som matcher fargen på mellomtonen godt. Her er det snakk om estetisk vakre høyttalere som kan lage en flott kontrast i de fleste stuer.

Det følger med sorte høyttalerdeksler til begge høyttalerne. Samt spikes og gummiknotter. Plinth for stødigere plassering av høyttalerne slik at ikke småbarn eller større husdyr kan velte dem. Jeg har fremdeles originaleskene så om ønskelig kan høyttalerne pakkes i dem for enklere transport.

For mer informasjon fra produsent så kan man finne det her:
https://www.bowerswilkins.com/net/home-audio/704-s2

Produktet står lagret i Bærum.

Er det noe mer du lurer på så er det bare å ta kontakt.

Informasjon om bruker

Heeibo
Fersking
Torget karakterer
Vurderinger
Medlem siden
Topp Bunn