- Ble medlem
- 08.03.2010
- Innlegg
- 460
- Antall liker
- 2
Jeg har merket meg at det er en del her som mer enn gjerne spiser sushi, men jeg har faktisk ikke sett en eneste tråd om emnet.
Inntil nylig har jeg laget sushi i lag med venner, hvor vi nesten har endt opp med hver våre roller (min spesialitet har vært maki-rulling). I den senere tid har jeg derimot laget mer og mer sushi kun til samboen og meg selv, noe som uten tvil har økt hyppigheten
I kveld skal vi kose oss med scattered sushi, og for første gang forsøke oss på brun ris. Jeg var innom Kinsarvik og plukket tilfeldigvis med meg en pakke fullkornsris fra Clearspring, må si jeg er ganske spent på denne.
Ellers, hva er deres favoritter?
Inntil nylig har jeg laget sushi i lag med venner, hvor vi nesten har endt opp med hver våre roller (min spesialitet har vært maki-rulling). I den senere tid har jeg derimot laget mer og mer sushi kun til samboen og meg selv, noe som uten tvil har økt hyppigheten
I kveld skal vi kose oss med scattered sushi, og for første gang forsøke oss på brun ris. Jeg var innom Kinsarvik og plukket tilfeldigvis med meg en pakke fullkornsris fra Clearspring, må si jeg er ganske spent på denne.
Ellers, hva er deres favoritter?


