Sake og denslags er noe spesielt ja. Syns det for all del prøves, om ikke annet som en kulinarisk kuriositet.
Å sammenligne asiatisk brennevin med flybensin mener jeg er å være mild i sine ord, eller så har man ikke stiftet bekjentskap med kinesisk brennevin. Trodde mine dager var talte da en av manskapet på seilbåten min kom dragene med en noe spesiell flaske han hadde fått i gave av en forsknings kolega fra kina. Flaska såg jo harmløs ut den, skulle vist være crem de la crem fra kina dette her. Da tiden for ankerdrammen kom ble vi enige om at dette måtte prøves. Smaken er ubeskrivelig, ikke vet jeg hvordan kjølevannet i en atomreaktor smaker, men dette kan ikke vere langt i fra. Som alle andre produkter står det jo noen skryte ord på etiketten " It is aromatic in flavor, mild, mellow and pleasant in after - taste".
Moutai Prince er navnet på laken, en sort kinesisk hvetebrennevin. Det hører vel med til historien at kineseren ikke er kjent som noen skøyer, og hadde de beste hensikter.
Dere er nå advart, tequila er som saft til sammenligning.
Flaggstangen.