Mulig det skyldes litt for god tid i jula, uansett så har følgende problemstilling blitt gjenstand for tildels heftig debatt i heimen:
Hvis man dypper en gulrot,en chips eller whatever i en rømmebasert dip, tar en bit og så dypper påny, er dette på noen måte å regne som ureinslig, smittefarlig eller på annet vis uhygienisk?
Jeg er av den oppfatning at dette er helt greit, rett og slett siden all rømmen som berører fx gulroten fester seg til denne og følger med opp, og på den måten ikke kan etterlate noen form for uhumskheter i dip-bollen.
Utsetter jeg mine omgivelser for utilgivelig smitterisiko, eller kan jeg fortsette på dette viset?
Kjør debatt. ;D
Mvh
Hvis man dypper en gulrot,en chips eller whatever i en rømmebasert dip, tar en bit og så dypper påny, er dette på noen måte å regne som ureinslig, smittefarlig eller på annet vis uhygienisk?
Jeg er av den oppfatning at dette er helt greit, rett og slett siden all rømmen som berører fx gulroten fester seg til denne og følger med opp, og på den måten ikke kan etterlate noen form for uhumskheter i dip-bollen.
Utsetter jeg mine omgivelser for utilgivelig smitterisiko, eller kan jeg fortsette på dette viset?
Kjør debatt. ;D
Mvh


