Jeg er ikke og har ikke vært på lavkarbokjøret, men av egen sunne fornuft har jeg skydd lettprodukter generelt i flere år og spist egg, bacon, skikkelig smør og rømme, gasset meg med ribbe og lutefisk m.bacon hele høsten.
Nå har media hypet disse lavkarodiettene i noen måneder og hva skjer ?
Joda, butikkhyllene ser ut som et supermarked i Moskva i 1981.
Min lokale Meny var i dag tom for alt av skikkelig smør, kun diverse margaring og lettvarianter var igjen. Det samme gjaldt fløte...kun kaffefløte og noe lettgreier var igjen. Samme med rømme.
Jeg kan da ikke lage elggryte på margarin, kaffefløte og lettrømme ? Lettgryte ?
Pokkers lavkarbo !
Jævla sueflokk !
Arrgghhh!
(Måtte bare få det ut....)
Nå har media hypet disse lavkarodiettene i noen måneder og hva skjer ?
Joda, butikkhyllene ser ut som et supermarked i Moskva i 1981.
Min lokale Meny var i dag tom for alt av skikkelig smør, kun diverse margaring og lettvarianter var igjen. Det samme gjaldt fløte...kun kaffefløte og noe lettgreier var igjen. Samme med rømme.
Jeg kan da ikke lage elggryte på margarin, kaffefløte og lettrømme ? Lettgryte ?
Pokkers lavkarbo !
Jævla sueflokk !
Arrgghhh!
(Måtte bare få det ut....)