- Ble medlem
- 10.02.2002
- Innlegg
- 6.223
- Antall liker
- 128
Viktige ting:
Din kaffekanne bør være i vacumglass.
Man kan godt velge filter men det viktigste:
Aldri drikk kaffen med en gang!!!
La den stå å godgjøre seg i en ca 4-5 minutter etter trakting.
Den skal da helst holde seg over 95-96 grader da...
Jeg liker å rense mitt kaffeutstyr med bakepulver, og BARE bakepulver!!! Selve trakteren får en omgang med kafferens, men det 3 rensevannet er en blanding med litt bakepulver i, og så 2 ganger igjen med rent vann.
Dette funker max for en moccamaster., som jeg har.
Kaffe kan smake veldig forskjellig, men er veldig følsomt for luft når det er tørt. luftett lukket lagring er best.
Den beste måten er faktisk å bruke en glasstermos!
Man tar så en vinkork i gummi, en sånn propp man setter på en evt. åpnet vinflaske og bruker en vakumpumpe som hører med til disse og pumper ut så mye luft man kan.
Nothing better!
"slurp" Kaffe er godt! Om man lager det riktig!
Din kaffekanne bør være i vacumglass.
Man kan godt velge filter men det viktigste:
Aldri drikk kaffen med en gang!!!
La den stå å godgjøre seg i en ca 4-5 minutter etter trakting.
Den skal da helst holde seg over 95-96 grader da...
Jeg liker å rense mitt kaffeutstyr med bakepulver, og BARE bakepulver!!! Selve trakteren får en omgang med kafferens, men det 3 rensevannet er en blanding med litt bakepulver i, og så 2 ganger igjen med rent vann.
Dette funker max for en moccamaster., som jeg har.
Kaffe kan smake veldig forskjellig, men er veldig følsomt for luft når det er tørt. luftett lukket lagring er best.
Den beste måten er faktisk å bruke en glasstermos!
Man tar så en vinkork i gummi, en sånn propp man setter på en evt. åpnet vinflaske og bruker en vakumpumpe som hører med til disse og pumper ut så mye luft man kan.
Nothing better!
"slurp" Kaffe er godt! Om man lager det riktig!