- Ble medlem
- 10.02.2002
- Innlegg
- 6.223
- Antall liker
- 128
Andebryst er på menyen i morgen!
Jeg har ett andebryst på ca 500gram. (ca 150kr)
Så tar jeg å snitter skinnsiden. Jeg lager sjakkmønster med ruter på ca 1,5x1,5cm Helt igjennom! ca 2-3mm ned i kjøttet.
Så tar jeg pepper og drysser over, pepperet skal også ned i rennene som er skåret. Så trykker jeg dette sammen slik at det ikke er noe mellomromm imellom de oppskjærte klossene.
Så havsalt + rosemarin + timian + salvie... godt inn i skinnsiden!
På kjøttsiden tar jeg bare salvie..
Så tar jeg klingfilm og pakker inn andebrystet.
Nå skal dette stå i kjøleskap til imorgen!
To be quacktinued...
Jeg har ett andebryst på ca 500gram. (ca 150kr)
Så tar jeg å snitter skinnsiden. Jeg lager sjakkmønster med ruter på ca 1,5x1,5cm Helt igjennom! ca 2-3mm ned i kjøttet.
Så tar jeg pepper og drysser over, pepperet skal også ned i rennene som er skåret. Så trykker jeg dette sammen slik at det ikke er noe mellomromm imellom de oppskjærte klossene.
Så havsalt + rosemarin + timian + salvie... godt inn i skinnsiden!
På kjøttsiden tar jeg bare salvie..
Så tar jeg klingfilm og pakker inn andebrystet.
Nå skal dette stå i kjøleskap til imorgen!
To be quacktinued...