Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Jun 2012
  Sted
  Nesodden
  Innlegg
  528
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Led på strømkurser.

  Jeg jobber i et elektrofirma og vi har snakket litt om led belysning strøm og lydutstyr idag.
  Vi har hatt en del problemer med en del følsomme komponenter etter at det har blitt mere vanlig å bruke dioder i belysning rundt omkring.Dioder sender pulser og harmonisk forvregning på nettet som kan skape problemer.Ingeniørene her på jobben anbefaler å bruke lydutstyr på kurser uten lysdioder eller andre dioder.
  Jeg er ikke ingeniør men tenker på at nesten alle hifi og lydkomponenter har lysdiode.Tilogmed strømrenseren jeg har kjøpt sitter det lysdiode.
  Er dette gunstig da.Hvorfor kjøpe strømkabel til 8000 når det er mere banale ting man må tenke på muligens ?.
  Noen som har meninger om dette ?

 2. #2
  RL69
  Guest
  Sitat Sitat fra thorerjo Se Innlegg
  Jeg er ikke ingeniør men tenker på at nesten alle hifi og lydkomponenter har lysdiode.Tilogmed strømrenseren jeg har kjøpt sitter det lysdiode.
  Lysdioder i komponenter som dette er gjerne forskynt med DC-spenning fra samme poweret som el.nikken. Disse støyer vel minimalt vil jeg tro.
  Værre er det med disse LEDpærene, gjerne med GU10 sokkel, som får spenningen rett fra 230V-nettet. Disse inneholder en del elektronikk (thyristorer/triacer++??) og disse produseren nok en del støy. Likeså billige lysdimmere.
  Selv har jeg både LEDpærer (GU10) og lysdimmer (EATON trådløs) i lytterommet på egen kurs, kan ikke høre noen støy hverken direkte fra LED/dimmere eller via HIFI-kursene.

  (Ang. spm om strømkabel, så må du nok vente på svar fra andre).

  MVH
  KOL69

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed