Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Zerostat's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2003
  Sted
  Skjetten
  Innlegg
  3,479
  Tagget i
  1 Innlegg
  Torget
  3

  Sub fra pre eller ht-utgang?

  Er det noen som har erfaringer med lyden fra subbene når dem er koblet til ht-utgang kontra preamp? Fikk for øret at det er mindre faseproblemer med dem koblet til HT. Er dette riktig? Gjelder det samme med rørforsterkere?
  Siste redigert av Zerostat; 16.07.2014 kl. 20:46.
  >>> Zerostatic Cables >>>

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2014
  Innlegg
  114
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jag har inte jamfört i samma anläggning/ system. Men jag har ett system där jag tar subbasen via högtalarutg ( REL subbas) och i annat rum annat ställe har jag ett system av annat fabrikat dar jag tar subbasen via pre out .
  Även om jamförelsen ar " skev " så tycker jag att basen på det förstnamnda systemet ar kanske lite spänstigare o rappare fastan den subbasen ar mindre och enklare
  Noteras kan ju att just REL rekommendetar högtalar utg för musik- lyssning , pre out / lågnivå signal för film. De anger ej orsak varför det är lämpligast göra så
  Mvh

 3. #3
  Overivrig entusiast alipax's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2003
  Innlegg
  557
  Tagget i
  0 Innlegg
  Årsaken til at enkelte anbefaler høyttaler utgang for sub er at det får eksakt samme signal fra forsterkeren, dog med demping på sub inngangen. Selv har jeg alltid brukt lavnivå og det har fungert meget godt - uten å ha sammelignet med høynivå (ikke REL).

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed