HD er oppskrytt!

O

Omar

Gjest
Nå har jeg vert rundt omkring i butikker og sett utallige HD blueray demonstrasjoner. Men jeg blir skuffet hver gang, selv om hverdens beste tv er koblet til. Det er fine farger og oppløsning. Men med en gang det blir de vises kamera panoreringer av oversiktsbilder, blir det hakkete. Hellikopter sener blir hakkete og irriterende å se på. Akkurat som om systemet ikke greier å arbeide fort nok. Dårlige greier.
 

aloz

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.10.2007
Innlegg
442
Antall liker
124
Torget vurderinger
2
Hei.
Sitter faktisk nå på jobben(jobber i en tv-kanal) og ser på flere
"ekte"HD reklamefilmer.
Disse avvikles fra en "Doremi" harddisc-basert avspiller på en HDskjerm.
Mange panoreringer og andre bevegelser, og det spiller som F...
Har aldri sett bedre"tv"bilder! ;D

Aloz
 

Erland

Hi-Fi freak
Ble medlem
10.04.2003
Innlegg
3.238
Antall liker
6
Svigers har nettopp kjøpt en Lowe (skrives det slik?) HD tv og fått lagt inn kabel-tv med tilhørende HD-dekoder.

Jeg er mektig imponert over bildene i alle fall!
 

LydMekk

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.08.2003
Innlegg
2.307
Antall liker
2
Problemet er for mange dårlige TVer! Kjøp ikke LCD uten 100Hz teknologi. Plasma er mye bedre på dette med sidelengs panorering. Det du nevner håvarhede har ikke noe med kilden å gjøre men skjermen.

Har sett MANGE elendige LCD-TVer i det siste selv. 100Hz er litt dyrere men mye bedre.
 

High_def

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
11.04.2005
Innlegg
194
Antall liker
4
Sted
Oslo
Har en Panasonic plasma som i dag koster latterlige 7500 kr (kjøpte den i fjor). Jeg har ikke BR, men kabel fra GET med C+ HD.

Jeg er kjempefornøyd! Kort og godt. :D

Filmene er betydelig bedre enn dvd og vanlig tv. Sportssendingene er i en annen verden. Målene til Torres og Gerrard blir estetiske nytelser på enda flere nivå. ;D

Det er sant at bildekvaliteten ved panoreringer går ned. På en fotballbane kan du ikke lenger se hvert eneste gresstrå under rask panorering. Men kvaliteten er fortsatt langt bedre enn på vanlig signal/dvd. Du bare legger merke til det siden HD-sendingene har så mye bedre kvalitet... ;)
 

pstraums

Hi-Fi freak
Ble medlem
19.05.2007
Innlegg
1.413
Antall liker
118
Sted
Flateby
Torget vurderinger
1
Her i huset er det en 720p dlp tv som nylig har fått hd signaler fra CD.. og min erfaring er at vanlig TV blir litt bedre nå (litt selvsagt pga at tuner'n min nå har hdmi i stedet for rgb scart, som min forrige hadde) SD tv er mao forbedret. HD TV kanalene er jo litt sånn "passe", men jeg koser meg med discovery HD, national geographic HD.. det *ER* bedre uten at jeg trenger å anstrenge meg for å se det.. ikke natt og DAG, men det er bedre.... (som discovery fan og NG fan er dette verdt investeringen alene) .. MEN der jeg merker forskjellen MEST (og her må jeg bruke litt sterke ord fordi det er enorm forskjell) er på fotball-em ! det er *ENORM* forskjell på disse sportssendingene ! det er rett og slett en FRYD å se EM i HD kontra paralellsendingen i SD.... jeg har aldri sett fotball SÅ fett FØR !

TV`en min er ikke 100Hz bare så DET er sagt.. og 100Hz er ikke et MUST for å få en fet HD opplevelse! .. (det er ikke 100Hz på kino f.eks? er det dårlig bilde der?)
 

IsakAlexander

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
18.05.2006
Innlegg
308
Antall liker
5
Torget vurderinger
1
Har merket meg dette i forskjellige butikker, at det hakker og greier men de har jo ofte 10+ tv`er kobla på samme distribusjonsenhet(signalkilde) så det er jo klart at det ikke kan prestere.
 
Topp Bunn