Har nylig fått en ny Windows laptop og installerte Tidal på den.

Jeg har bare brukt Chromecast audio sammen med Rotel RA 1570 til Tidal tidligere og brukt iphone og ipad som fjernkontroll. Har vært fan av hvor enkelt det er. Nå vil jeg koble laptopen til Rotel RA 1570 og spille Tidal master-filer på anlegget, da jeg oppdaget at det var jo ikke bare klassisk og jazz som var tilgjengelig i slik kvalitet Jeg ønsker også å koble hodetelefoner til laptopens innebygde hodetelefonutgang med mulighet for å få få masterkvalitet også i dette tilfellet.
Har forstått det slik at jeg vil få maxkvalitet på 24/96 i begge tilfeller og det er sikkert nok for meg det.

En del innstillinger må settes og jeg lurer på om jeg har forstått dette riktig:

RA1570:

Sett i exclusive mode (og force volume?)
Ikke velge MQA passthrough
Må noen innstillinger gjøres i Windows for DACen, hva sample rate angår?

Internt lydkort:

Velge «speakers» i stedet for «system default», sette exclusive mode, men ikke force volume (eller ikke velge exclusive mode i det hele tatt her her?) Har erfart at exclusive mode klusser det til med volumet, da det blir for høyt for fort.
Ikke velge MQA passthrough.
Har hørt klikkelyder mellom album, men da jeg senere sjekket sto det på «system default», så jeg aner ikke om jeg i det hele tatt har hatt riktige innstillinger på et tidspunkt før det og at det skiftet til «system default» av seg selv eller om noe annet forårsaket lydene. Vet bare at jeg har spilt Tidal med både 24/192 og 24/96 valgt i Windows innstillinger, men da ble vel albummene i CD kvalitet upsamplet når «system default» var valgt.

Mitt siste spørsmål gjelder USB audio class 2.0. Det skal vel være støttet av windows etter versjon 1703, men Rotel nevner ikke noe om dette på sine sider. Kan jeg anta at det er greit å bare koble forsterkeren til PCen og den vil gjenkjenne den som en USB audio class 2.0 enhet?

Takk for svar!