Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  dustcap
  Guest

  Skrivemåte for CD-album, når Windows Media Player lager bibliotek ?

  Hei

  Jeg lurer på hva som er den mest korrekte skrivemåten for CDer som er lagt inn som mp3 eller andre format, når Windows Media Player brukes. Jeg liker å ha en mappe for hver CD, selv om jeg har flere CDer for samme artist. Men har delt opp samlingen i noen hovedmapper basert på sjanger: "pop & rock", "elektronisk club chillout" er to slike hovedmapper.

  Litt av problemet er at det virker som at Windows Media Player kan rote det til, da jeg antar at det er rom for mistolkinger, når den henter bibliotekinformasjon fra internett-tjenesten den bruker når biblioteket opprettes, eller oppdateres. Spesielt hvis det er compilations album.

  Vet noen om Windows Media Player oppfatter bindestrek på samme måte som komma i mappenavn ?
  Cafe del Mar - Volume 1
  Cafe del Mar, Volume 1

  Eller er mappenavnet irrelevant, og WMP henter informasjon fra de kolonnene som vises når det er detaljevisning i Windows?
  Navn på et spor på Cafe del Mar, Volume 1 er "08. Underworld - Second Hand", spornummer "1", tittel "Second Hand", artister som bidrar "Underworld", album "Cafe Del Mar, Volume 1"

 2. #2
  Hifi Freak Just4Fun's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2005
  Sted
  Sauda
  Innlegg
  1,469
  Tagget i
  0 Innlegg
  Normalt brukes tag's til dette, hvis album ikke er taget, kan dette av og til hentes ut fra fil navn. En kan da velge separatorer være seg , . _- eller andre. For din egen del vil jeg anbefale deg å bruke mp3tag eller andre spesial program for å opprette og endre tag. Disse programmene kan også endre fil og katalog navn slik at du får en ensartet struktur på biblioteket.
  Lyd:
  Tidal HiFi => Devialet Phantom Gold
  Bilde:
  1: Cubox i4 pro ( LibreElec XBMC)=>Yamaha YSP 5100=>Sony 65 UHD
  2: ATV4K/Nintendo Switch/PS4=>Pioneer VSX-910=>Samsung UE-55=>KEF KHT 3005 SE-W

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed